Kendte

Stjernerne afslører | Det her giver os held

Af Marie Søndergaard 1. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der mon noget bestemt, der gør, at stjernerne har været heldige? Læs selv her, hvad de siger, der er deres lykketing!

Har du også den der ting, der får dig til at være lidt overtroisk? Altså en lykketing, som, du er overbevist om, giver dig held? Det kan være et smykke, et hullet halstørklæde eller noget helt tredje.

Læs også: Stjernernes dårlige vaner

Stjernerne ved godt, at de har været heldige, og de er altså ret sikre på, at det er nogle helt bestemte lykketing, der er grunden til det.

I galleriet herunder afslører stjernerne, hvad deres lykketing er!

Stjernerneslykketing

Austin MahoneDen første kasketDet er ikke nogen hemmelighed, at Austin Mahone elsker sine kasketter! Men der er en kasket fra en amerikansk basketballklub, der betyder lidt mere end alle de andre.– Den første kasket, jeg købte, var en kasket fra Philadelphia 76ers. Jeg har den altid med, når jeg er på turné, siger Austin om kasketten, som giver ham lykke.
All Over
Taylor SwiftLykketal– 13 er mit lykketal af mange forskellige grunde. Jeg blev født den 13. Jeg blev 13 år fredag den 13. Mit første album solgte guld i 13 uger. Min første sang på toppen af hitlisterne havde en 13 sekunders lang intro, siger Taylor, som også altid sad på sæde 13 på 13. række, da hun begyndte at vinde priser til de store awardshows.I lang tid tegnede hun derfor et stort 13-tal på sin hånd, hvis hun skulle et eller andet vigtigt, men nu er det blevet mere enkelt med en halskæde med et fint lille 13-tal som vedhæng.
All Over
ZendayaHjemmelavet armbåndSangerinden Zendaya har en meget unik ting, der giver hende held, for det er nemlig et hjemmelavet smykke, så det er kun hende, som har det helt særlige armbånd.– Jeg går med det her armbånd hele tiden, så jeg tror på, det på en måde bringer mig held. Det er lavet af eleverne fra min mors 5. klasse, siger Zendaya, som rigtig tit ses med armbåndet på røde løbere, og heldigvis passer det næsten til alle outfits.
All Over
Niall HoranHvide sokkerNiall Horan er et godt eksempel på, at en lykketing hverken behøver koste mange penge, eller at der skal være knyttet et specielt minde til tingen. Niall har nemlig fundet ud af, at det, der giver ham allermest held, er et par helt almindelige, hvide sokker. Han har ikke afsløret, om det er de samme par hvide sokker, han slider op, hver gang han skal noget vigtigt, eller om det kan være alle sokker, så længe de er hvide!
All Over
AdeleSøn giver heldDet behøver jo ikke være en ting, der giver held. For Adele er det nemlig et menneske, som hun føler giver hende held og lykke.– Min søn giver mig held, siger Adele.Og derfor forkæler hun også lille Angelo. Adele har nemlig lige brugt omkring 100.000 kroner på et legehus til sin søn!
All Over
Hunter HayesKærlighedskors– En af mine venner har givet mig en halskæde med et kors og en tekst om min kærlighed til musik. Det startede en trend – nu går jeg altid med korset, og det minder mig om, hvor jeg kommer fra, siger sangeren Hunter Hayes om sin helt særlige halskæde.Hunter har både halskæden på, når han optræder og viser sig på de røde løbere, og hvis han skal have et fint jakkesæt på, hvor halskæden ikke passer så godt, gemmer han den bare under skjorten. Han VIL nemlig have den på.
All Over
Zac EfronGammel bilZac Efron har faktisk arbejdet rigtig meget på den ting, der giver ham held og lykke, for det er nemlig en gammel Mustang Convertible, der skulle repareres på, før han kunne køre i den. Men bilen giver ikke kun Zac lykke, for den minder ham nemlig også om hans bedstefar.– Jeg har en Mustang Convertible, som min bedstefar gav mig, fra 1965. Han havde lovet mig den, fordi jeg er hans førstefødte barnebarn, siger Zac, som altid tænker på sin bedstefar, når han kører i bilen.
All Over
Leighton MeesterDyre skoLeighton mener selv, der er en helt speciel grund til, at hun var så heldig at få rollen som Blair i tv-serien »Gossip Girl«. Hun købte nemlig et par meget dyre sko, da hun skulle til audition, selv om hun faktisk slet ikke havde råd til dem.– Jeg så de her røde leopardprintede sko fra Marc Jacobs og sagde med det samme til min mor: »Hvis jeg køber dem, kan jeg ikke betale husleje.« Min mor sagde bare: »Huslejen kan vente.« Da jeg købte dem, forestillede jeg mig, at det ville blive de sko, der ville give mig held til at få rollen. Og det gjorde de, siger Leighton om sine dyre lykkesko.
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste