Kendte

Stjerner med sceneskræk

Af Oliver Kokholm Ungermann 9. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du sceneskræk? Du er ikke alene! De her stjerner bryder sig nemlig heller ikke altid om at stå på en scene. Se listen her!

Der er intet unormalt i at have sceneskræk. Selv de største stjerner går igennem en periode, hvor de frygter scenen og publikum, og nogle af dem slipper endda aldrig af med det. Og det forstår vi godt!

Læs også: Stjerner med bumser

Se listen herunder over de stjerner, der frygter scenen.

Stjernermedsceneskræk

- Jeg bliver stadig nervøs, når jeg skal optræde foran et stort publikum. Det er ikke fordi, jeg ikke føler mig klar, men jeg er bange for, at de løber op på scenen, mens de alle råber mit navn.
- Jeg er så bange for publikum. Der var et show i Amsterdam, hvor jeg blev så nervøs, at jeg flygtede ned af brandtrappen. Og jeg har også kastet op et par gange. Så jeg kan virkelig ikke lide at være på tour. Jeg får mange panikanfald.
- Jeg bliver ret nervøs. Men så gør jeg sådan, du ved, når man snakker til sig selv i spejlet: ”De kaster ikke ting på dig, det kommer til at gå OK, det kommer til at gå OK”. Men jeg bliver ikke nervøs til mine egne shows, hvor folk har købt biletter, for så ved jeg, at de virkelig gerne vil se det, men det er mere de steder, hvor jeg ikke ved, om folk egentlig vil se mig, at tvivlen kommer.
- Jeg har ikke ro nok i maven til at stå på en scene. Det kræver en meget modig person, og jeg er for neurotisk. Jeg vil ikke overleve et helt skuespil, for hvis du gør noget forkert, ødelægger du det også for alle andre, og du kan ikke nulstille, som på et filmset. Det er skræmmende.
Scarlett har fortalt, at hun af og til får panikanfald, når hun er på settet og skal til at filme en scene til en film.
Superstjernen indrømmede i forbindelse med X Factor, at hun bliver meget nervøs, inden hun skal optræde.
- Der var en periode, hvor jeg troede på det, som folk sagde, med, at vi fra ”Harry Potter” aldrig vil kunne komme til at lave noget andet. Det gav mig sceneskræk i et stykke tid. Også fordi en professor sagde til mig, at jeg ikke burde lave skuespil. Så jeg følte mig virkelig ikke tilpas i det. Men så, jeg ved ikke… det blev så slemt, at folk blev ved med at putte mig i en kasse, at det pissede mig af. Pludselig ville jeg bevise, at de tog fejl. Det gav mig energi.
Lana har forklaret, at hun af og til starter med ryggen til publikum, fordi hun er bange for at se de mange mennesker i øjnene. På den måde bliver det lettere for hende.
I David Lettermans talkshow åbnede Amanda op og fortalte, at hun har det rigtig svært, når hun skal optræde. Så svært, at det faktisk gav hende et alkoholproblem.
- Jeg har stadig øjeblikke, hvor jeg tænker, at jeg ikke kan gøre det, og alle sikkert synes, at jeg er dårlig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.