Kendte

Stjerner, du ikke vidste, havde datet

Af Luise Gregersen 11. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What? Vi havde virkelig aldrig gættet, at de her stjerner engang var et par. Se dem her!

Nogle gange virker det som om, at halvdelen af Hollywood har datet hinanden. Andre gange bliver vi helt chokerede, når vi finder ud af, at to af vores yndlingsstjerner faktisk har datet engang!

Læs også: Stjerner der er lige gamle

Vi blev i hvert fald ret overraskede over de her seks søde par! Se dem her.

Stjerner,duikkevidste,havdedatet

What? Okay, vi havde aldrig gættet, at Josh og Victoria havde datet!
Aww, hvor var Ashley og Chace bare søde sammen! De har kendt hinanden i vildt mange år, og selvom de ikke er kærester mere, er de stadig supergode venner.
Okay, det her par kom seriøst bag på os! Channing og Amanda datede åbenbart, efter de mødte hinanden på settet af ”She’s the Man”. Forholdet holdt dog ikke længe nok, til at de bekræftede, at de var kærester, men de blev set kysse og kramme offentligt.
Vi vidste godt, at Alex og Emma var sammen i filmen “Wild Child”, men vi var ikke klar over, at parret har datet i virkeligheden! Faktisk var de så seriøse, at Alex fik Emmas navn tatoveret på sin ringfinger.
Da Lucy Hale havde en gæsterolle i Disney-serien “Magi på Waverly Place”, faldt hun og David Henrie pladask for hinanden.
Miley Cyrus og ”Teen Wolf”-stjernen Tyler Posey datede i to år! Godt nok var de kun ni år gamle, men de var faktisk hinandens første kys. Det er da vildt kært.
Rita og Bruno datede, før de begge slog igennem som sangere. Bruno Mars var Rita Oras sangskriver, og de endte faktisk med at date i ret lang tid!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste