Kendte

Stjerner der hader at flyve

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du snart flyve på sommerferie, og er du ved at dø af skræk over det? Bare rolig, de her stjerner har det ligesom dig!

Det må være svært at være en superstjerne, der lever af at turneer hele verden rundt, og samtidigt være rædselsslagen for at flyve.

Læs også: Det frygter stjernerne mest

Men det er lige præcis, sådan de her stjerner har det! Kender du det selv? Se herunder, hvem du deler frygt med.

Stjernerderhaderatflyve

- Jeg bliver konstant mere og mere bange for at flyve. Jeg plejede ikke at frygte det, men det gør jeg nu. Jeg er bange for, at vi styrter ned.
All Over
- Jeg synes, det er skræmmende at trodse tyngdekræften.
All Over
- Jeg bliver altid bange på et fly. Så hver gang jeg skal flyve, tager jeg nogle hovedtelefoner med, som mindsker lyden fra flyet. Dem har jeg på under start og landing.
All Over
- Før vi blev til One Direction, havde jeg aldrig prøvet at flyve, hvilket var trist og deprimerende. En gang, da vi var kommet i luften, gik Louis hen til mig og sagde: ”Det er nu, flyet laver et loop”. Jeg troede på det, og jeg var virkelig, virkelig bange. Jeg græd næsten.
All Over
- Hver gang jeg går ind i et fly, tænker jeg, at det kunne være min sidste dag på Jorden.
All Over
- Da jeg fyldte 20 år, blev jeg pludselig vildt bange for at flyve. Jeg var nødt til at finde en måde at tackle det, for jeg gad ikke have panikanfald hver gang.
All Over
- Jeg er bare bange, og sådan er det!
All Over
- Jeg bruger så meget tid på et fly. Og jeg er den person, der bare taler under hele turen. Folk flytter sig bogstaveligt talt væk fra mig, fordi jeg ikke kan sove, og jeg er for nervøs.
All Over
Da Justin var 18 år, sagde han: - Jeg er lige begyndt at hade det. Jeg føler, at jeg risikerer mit liv hver gang, jeg går om bord på et fly.Siden da har Justin fået sit eget privatfly, så mon ikke flyskrækken er blevet mindre.
All Over
- Jeg blev opgraderet til første klasse for nyligt, men selv der var jeg bange. Selv hvis jeg fik massage under hele turen, ville jeg være sikker på, at jeg skal dø.
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste