Kendte

Stjerner der crusher på Taylor Swift

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Taylor Swift er virkelig eftertragtet i stjerneland! Se her, hvor mange hotte stjerner der crusher på hende.

Det er slet ikke dårligt at være Taylor Swift. Udover at være en af de mest succesfulde popstjerner lige nu, har hun det sejeste veninde-squad og en rigtig sød kæreste i Calvin Harris.

Læs også: 13 gange Taylor Swift har lignet en emoji

Men ikke nok med det, har hun også opmærksomheden fra nogle af de allerhotteste stjernefyre, der findes. De crusher nemlig ret meget på hende!

Se herunder, hvem der er lidt lune på Taylor.

StjernerdercrusherTaylorSwift

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.

Instagram

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.

Foto: Instagram

- Er det virkeligt????? Det er for sindssygt. Ja, det er Taylor Swift, der giver mig det her surfbræt. WTF sker der for mit liv, skrev Ansel på Instagram, efter hans celebcrush Taylor havde overrakt ham en pris til Teen Choice Awards.

All Over

Da det her billede blev taget, havde Austin et kæmpe crush på Taylor, har han afsløret. Derfor var han også helt elektrisk for at tage billedet med hende, da han tilfældigvis mødte hende på en café. Senere fik han lov til at opvarme på hendes tour.

All Over

- Du er en sand prinsesse fra et eventyr. En moderne prinsesse. Jeg er så ked af, at det har taget så lang tid for mig at svare dig, men jeg tænkte, at valentinesdag ville være det perfekte tidspunkt at skrive den her note og simpelthen bare sige… ”Jeg var også så fortryllet over at møde dig”, skrev Owl Citys forsanger i et svar til Taylor Swift.

All Over

- Alle har et crush på Taylor Swift. Hun er typen, der knuser hjerter. Jeg ville elske at lave musik med hende.

All Over

”Orange Is the New Black”-stjernen har afsløret, at hun crusher på Taylor Swift, mens hendes forlovede crusher på Kristen Stewart.

All Over

- Alle spurgte mig om det samme hele tiden: ”Dater du Taylor Swift?” Desværre var jeg nødt til at fortælle dem, at jeg er single, men at jeg crusher på hende. Ja, det er sandt – jeg har crushet på Taylor i et stykke tid! Det er jo åbenlyst, hvor smuk hun er, skrev Lucas Till på Myspace, efter han havde mødt hende på settet til ”Hannah Montana: The Movie”.

All Over

- Jeg har tænkt mig at bage nogle småkager til hende, for det ved jeg, at hun kan lide, sagde The Vamps-stjernen inden sit møde med Taylor Swift. Men det gik lidt galt, da han mødte sit crush.

- Jeg kom til at snuble. Jeg havde svært ved at tale. Det var så pinligt, for de andre drenge var bare helt på, og det var jeg slet ikke.

All Over

Læs mere om

MegetMere