Kendte

Stjernepar vi ser op til

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ser SÅ meget op til de her stjernepar, som har trodset alle odds, og allerede har været sammen i mange år. Se de søde par her!

Det er desværre mere reglen end undtagelsen, at kærligheden mellem to stjerner brister inden for de første par år. Men heldigvis går det ikke altid sådan!

Læs også: Hvem er den sødeste stjerne?

Der er nemlig også mange seje stjernepar, som er et supergodt eksempel på, hvor skønt og langt et forhold kan være, uden at der kommer knas i det efter det første år.

Se de søde par, vi ser totalt meget op til, her.

Stjerneparviseroptil

Vanessa og Austin har faktisk været sammen helt siden 2011.
Seje Demi har været sammen med Wilmer siden 2011, og der er intet, der tyder på, at deres langvarige forhold stopper. De er så søde!
Hotte Sam Claflin fra ”The Hunger Games” er (desværre) allerede afsat. Han mødte sin udkårne, Laura Hoddock, i 2011, og i 2013 blev de gift.
I fire år har deres kærlighed blomstret, endda på trods af flere onde rygter om utroskab og skænderier i forholdet.
Jay-Z og Beyonce er det skønneste eksempel på to stjerner, der mødes, og får det til at fungere! De begyndte først at se hinanden helt tilbage i år 2000, og i 2008 blev de gift. Så sejt!
”Divergent”-hottien Theo James vader helt sikkert i tilbud, men på trods af det, har han holdt fast i Ruth Kearney siden 2009. Yay!
Channing og Jenna er så meget et af vores yndlingspar! De mødtes under ”Step Up”, hvor der både var forelskelse i filmen og i virkeligheden mellem de to skuespillere. I 2010 blev de gift, og i 2013 fik de deres første barn.
Andrew og Emma har været sammen, siden de mødtes under “The Amazing Spiderman” i 2011, og siden har intet kunne splitte dem ad.
Det er snart tre år siden, at det blev officielt mellem One Directions Zayn Malik og Little Mixes Perrie Edward, og i dag har de været forlovet i over et år. Vi elsker Zerrie!
Justin og Jessica har netop afsløret, at de venter deres første barn sammen. De har været sammen siden 2007!
De mødtes helt tilbage i starten af sidste årti, da de lavede ”The 70’s Show”, men først efter, at de begge havde været sammen med andre i flere år, fandt de sammen igen for tre år siden.

MestLæste