Kendte

Søde julekort fra stjernerne

Af Line Sølvhøj Jensen 26. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været så heldige at få en masse søde julekort fra de danske stjerner. Læs to af dem her og se resten i det nye Vi Unge, der udkommer i dag!

Det store billede er et julekort fra Christiane Schaumburg-Müller. Hun skriver:

Kære Vi Unge.

I julens tid er lys og hygge mine favoritter. Mad, film, uldsokker og gløgg. Julefrokoster med venner, man holder af. Familien. Nissegaver, kalender- samt adventsgaver - alt sammen fordi det er dejligt at blive tænkt på og fantastisk dejligt at tænke på andre. I år ønsker jeg mig kærlighed som altid og smil og selvfølgelig sne! Derudover alle sæsonerne af "Lost", fordi jeg aldrig har set dem og ved at de kan gøre underværker på en søndag. En printer, fordi manusser er lettere at læse på papir end på skærmen. En Kitchen Aid, så jeg kan bage hver dag :-)

De bedste julehilsner
Christiane.

Julekort fra Sys Bjerre. Hun skriver:

Hej Vi Unge
Håber I har det godt! Jeg elsker jo jul, og kan næsten ikke vente til juleaften, hvor jeg skal hygge med min familie og min kæreste og spise masser af and og ris a la mande. I julegave ønsker jeg mig en lille kæleabe eller en kælegris. Nu er der ikke mere plads på kortet, så jeg vil smutte. Håber I får en dejlig jul.
? fra Sys Bjerre
[faktaBox]

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste