Musik

Sådan var Citybois-koncerten

Af Marie Søndergaard 25. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fredag aften var Falconer Salen fyldt til randen, da Thor og Anthon fra Citybois gav koncert. Læs her, hvad vi syntes om drengenes show!

- Det var bare så fedt, og de var virkelig gode, sagde en glad citygirl, da hun forlod koncerten i Falconer Salen fredag aften.

Hun havde nemlig lige oplevet Thor og Anthon fra Citybois, som gav deres allerførste koncert siden X Factor. Og det lød som om, at alle de andre citygirls også var ret tilfredse med drengenes show, for alle 3000 publikummer skreg virkelig højt under hele koncerten!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Danmarks nye boyband, Page Four, varmede op, og allerede på det tidspunkt var der virkelig god stemning. De fire drenge sang helt vildt godt, man kunne se, de havde øvet sig på koreografi, og vi var ret imponerede over deres single "Sommer", som vi helt sikkert skal synge med på hele sommeren.

- CITYBOIS, CITYBOIS, CITYBOIS, blev der råbt virkelig højt fra alle fansene, da det endelig blev tid til, at Thor og Anthon skulle på scenen, og det er længe siden, vi har hørt så høje skrig, som da de endelig kom frem.

Læs også: Citybois: Det falder vi for

De startede med at give en kort smagsprøve på "Things We Do", før de gik videre til de sange, de også sang i X Factor. I løbet af koncerten fik de besøg af Thøger Dixgaard, der har lavet sangen "Former", og han fik lov til at synge en sang alene på scenen, mens Citybois holdt pause. Det var ret kedeligt, og vi ventede egentlig bare på, at Thor og Anthon kom tilbage.

De fik også besøg af Xander, som de sang "Det burde ikk' være sådan her" sammen med, og det lød VIRKELIG godt! Det var tydeligt, at der med Xander kom en 'prof' på scenen, for selv om Thor og Anthon har virkelig meget x factor, så havde de nogle gange lidt problemer med stemmerne, der er par steder under koncerten lød en smule falske, og vi syntes desværre heller ikke, at de kom helt ud over scenen og var så meget til stede, som vi ellers har oplevet i X Factor.

Læs også: Citybois' søde hilsen til Vi Unges læsere

MEN ... de har altså bare et eller andet, de der drenge, og vi er ret sikre på, at alle citygirls til koncerten, fik hvad de kom efter. Vores hjerter smeltede også, da de sagde i mikrofonerne, at de havde savnet os fans. Desværre varede showet kun 45 minutter, og det er altså alt for kort tid - vi havde også håbet, at de måske ville synge en ny single for os. Men i de 45 minutter var der en fest blandt publikum, og vi glæder os allerede for vildt, til drengene får udgivet nogle flere singler, så vi kan komme til koncert med dem igen!

Se klip fra koncerten på vores Instagram @viunge og Snapchat viunge_officiel

I galleriet kan du se andre lækre, danske fyre!

14danskehotties

MestLæste