Kendte

Sådan slog stjernerne igennem

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvornår og hvordan fik stjernerne deres helt store gennembrud? Se her, hvordan stjernerne slog igennem!

Har du helt styr på, hvad der gav de forskellige stjerner deres helt store gennembrud? Ellers kan du få det her!

Læs også: Stjerner, der er blevet lækre

Vi har nemlig samlet stjernerne, og hvordan de slog igennem, i galleriet herunder.

Læs også: Stjerner, der er blevet mobbet

Sådanslogstjernerneigennem

Den kun 16-årige Bella Thorne har allerede været kendt i en del år. I 2010 startede Disney-serien ”Shake It Up” nemlig, og her havde Bella den ene hovedrolle som CeCe Jones ved siden af Zendaya. Det blev hendes helt store gennembrud, og siden da har hun udgivet et album, og hun er lige nu i gang med at indspille flere film.
I 2010 fik Ariana Grande en af hovedrollerne Nickelodeon-serien ”Victorious”, der blandt andet også havde Victoria Justice med, som Cat Valentine. Forinden havde Ariana optrådt på Broadway i en musical, men det var først, da hun kom på tv-skærmen, at hun blev en stor stjerne.
Demi, der voksede op sammen med Selena Gomez, startede sin skuespiller-karriere i serien ”Barney and Friends”, men det var først, da hun udgav albummet ”Don’t Forget” og spillede med i ”Camp Rock”, at hun slog igennem. Samtidigt fortalte hun i et sejt interview med Ellen DeGeneres, at hun var blevet mobbet hele livet igennem high school, og så blev hun kendt som sangeren, der turde stå imod mobbere.
I 2010 blev Zayn, Niall, Louis, Harry og Liam sat sammen i ”X Factor” i Storbritannien, og her endte de med at blive nummer tre i den samlede konkurrence. Den ene dommer, Simon Cowell, valgte herefter at tilbyde dem en kontrakt med sit eget pladeselskab, Syco Records, og med debutalbummet ”Up All Night” blev de en kæmpe sensation på de sociale medier, og de søde drenge er kun blevet elsket mere og mere siden.
Har du set ”Glee”, ved du helt sikkert, hvem Lea Michele er, og har du ikke, gør du det nok ikke. For serien er nemlig det eneste sted, hun har været på tv, og dermed også der, hun slog igennem. Efter første sæson blev hun nomineret til en Golden Globe, for den bedste kvindelige skuespiller i en tv-serie. Inden ”Glee” optrådte Lea i musicals på Broadway og spillede teater.
24-årige Taylor fik allerede en pladekontrakt, da hun var 14 år, og i 2006 udgav hun albummet ”Taylor Swift”, men det var først i 2008 med efterfølgeren ”Fearless”, at hun fik sat en tyk streg under sit navn. Her blev hun nemlig nomineret som ”Bedste Nye Artist” til Grammy Awards, men måtte dog se sig slået af Amy Winehouse.
Miley Cyrus’ far er country-stjernen Billy Ray Cyrus og alene det har gjort, at Miley har været i medierne det meste af sit liv. Men da hun i 2006 fik hovedrollen i ”Hannah Montana”, blev hun for alvor verdenskendt for sin helt person, og ikke mindst for hendes stemme.
Det er allerede syv år siden, at Justin Bieber blev opdaget. Hans nuværende manager, Scooter Braun, så hans YouTube-videoer, hvor han sang på gaden, og han var sikker på, at han havde opdaget en stjerne, så han skyndte sig at tage kontakt til Justins mor for at få et samarbejde i gang. Det fik de, og debutsinglen ”One Time” blev udgivet i 2009, og så startede den charmerende sangers karriere for alvor!
Vi kender alle Vanessa Hudgens for hendes rolle i ”High School Musical”, og det var da også der, at hun blev et kendt ansigt. Men faktisk havde hun allerede lavet to film, inden Disney-musicalen, men altså ikke nogle, der trak nær lige så meget opmærksomhed som rollen som Gabriella Montez.
Ligesom Demi Lovato, var Selena Gomez også med i serien ”Barney and Friends”, som det første i hendes karriere. Herefter havde hun en rolle i ”Spy Kids 3-D: Game Over”, inden et par gæsteoptrædener i ”Zack og Codys søde hotelliv” og ”Hannah Montana” gjorde hende så interessant for Disney, at de gav hende hovedrollen i hendes egen serie ”Magi på Waverly Place” som Alex Russo.
Ashley blev et kendt ansigt i USA, da hun i 2004 fik en rolle i sæbeoperaen ”Days of Our Lives”, hvor hun spillede med i tre år. Men hendes internationale gennembrud kom først for alvor i 2010, hvor hun fik rollen som Hanna i den megagode serie ”Pretty Little Liars”.
Hvis Jennifer havde fået rollen som Bella Swan i Twillight, som hun forsøgte, var hendes gennembrud kommet tidligere, men måske var det for det bedste, at det ikke skete. I stedet slog hun for alvor igennem i filmbranchen i 2010 med ”Winter’s Bone”, som hun har fået meget ros for, og siden i ”X-Men: First Class” og ikke mindst ”The Hunger Games” i 2012.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste