Kendte

Så mange stjerner crusher på Zac Efron

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Giver Zac Efron dig sommerfugle i maven? Du får kamp til stregen, hvis han bliver single, for alle de her stjerner er også vilde med ham.

Zac Efron har bestemt ikke været uheldig med sit udseende, og hans charme fejler da heller ikke noget for den sags skyld. Det er vi slet ikke de eneste, der har lagt mærke til.

Læs også: Video: Se Zac Efron som pige

Selv de hotteste stjerner sidder nemlig med hjerter i øjnene, når de ser ham, og herunder kan du se hvem.

mangestjernercrusherZacEfron

- Lad mig være ærlig: Jeg crusher på Zac Efron! Hvis jeg bare kunne blive lidt ældre og være sammen med Zac, ville det være som at få alle mål i livet opfyldt.
All Over
- Jeg er besat af Zac Efron, og jeg har elsket ham siden ”High School Musical”. Jeg har mødt så mange mennesker, men desværre ikke ham endnu, selv om det var tæt på en gang. Han er helt klart nummer et på min liste.
- Zac har bogstavelig talt den bedste krop, jeg nogensinde har set. På settet stod jeg bare og kiggede på hans muskler, og jeg rørte dem også et par gange for at tjekke, om det var en illusion eller sådan noget.
- Om jeg har et crush på ham? Det ved jeg ikke… Han er et godt bud, haha.
- Min mor og jeg sidder seriøst og kigger på billeder af Zac Efron på Google. Piger, jeg forstår jer! Han er smuk, skrev Miley på Twitter i 2009.
- Jeg er besat af ham. Hvad du ikke ved er, at vi minder vildt meget om hinanden. Vi er nærmest den samme person.
- Jeg tænker stadig på Zac Efron som min kommende mand. Jeg elsker hans stil. Og jeg kan faktisk rigtig godt lide hans hår.
- Jeg elsker Zac Efron. Altså, jeg har set hver eneste ”High School Musical”-film en million gange, og alle andre film han har lavet. Jeg elsker ham!
- Zac Efron. Selvfølgelig. Jeg har crushet på ham siden ”High School Musical”.
- Første gang jeg så ham på skærmen, blev jeg så begejstret, at jeg næsten tabte mine popcorn i biografen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste