Kendte

Rollerne de ikke fik

Af Luise Gregersen 25. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What? Vidste du, at de her stjerner ikke fik de roller, de egentlig gerne ville have haft? Se hvilke roller, stjernerne egentlig gik efter!

Der er faktisk vildt mange superseje stjerner, der har fået et "nej tak" til roller, de virkelig gerne ville have haft!

Læs også: Stjerner, der er ældre, end du tror

Vidste du for eksempel, at Lucy Hale i virkeligheden gik efter en helt anden rolle end Aria i "Pretty Little Liars", eller at Ian Somerhalder i virkeligheden gik efter en anden vampyrserie, før han fik rollen som Damon i "The Vampire Diaries"?

Se rollerne, stjernerne ikke fik i galleriet herunder.


Rollernedeikkefik

Klik videre og se, hvilken rolle Rachel McAdams gik efter!
Rachel McAdams blev kendt som den lede pige Regina George i filmen ”Mean Girls”, men vidste du, at hun faktisk gik efter rollen som Cady, der endte med at blive spillet af Lindsay Lohan?
Klik videre og se, hvilken rolle Daniel Radcliffe gik efter!
Daniel Radcliffe har hele sin karriere omgivet sig med troldmænd og magi, og derfor var han et oplagt valg som Bilbo Baggins i trilogien ”Hobitten”. Desværre for Daniel, endte rollen med at gå til Martin Freeman.
Klik videre og se, hvilken rolle Liam Hemsworth gik efter!
What? Vi anede ikke, at Liam faktisk konkurrerede med sin bror, Chris, om rollen som Thor! Vi er nu godt tilfredse med, at Chris løb med sejren. Så får vi nemlig lov til at savle over Liam i ”The Hunger Games” i stedet.
Klik videre og se, hvilken rolle Lucy Hale gik efter!
Lucy Hale gik oprindeligt efter rollen som Hanna i ”Pretty Little Liars”! Vi har vildt svært ved at forestille os, hvordan serien havde set ud, hvis Lucy Hale og Ashley Benson havde byttet roller.
Klik videre og se, hvilken rolle Ian Somerhalder gik efter!
Hotte Ian Somerhalder var faktisk ret tæt på at blive castet i en helt anden vampyrserie – nemlig i rollen som Jason Stackhouse i ”True Blood”! Vi er nu ret glade for, at Ian endte som Damon i ”The Vampire Diaries” i stedet.
Klik videre og se, hvilken rolle Alex Pettyfer gik efter!
Vidste du, at Alex Pettyfer var til audition på rollen som Four i ”Divergent”? Selvom han er vildt hot, er vi nu ganske tilfredse med, at rollen gik til Theo James.
Klik videre og se, hvilken rolle Jennifer Lawrence gik efter!
Jennifer Lawrence er sej som Kaniss Everdeen i ”The Hunger Games”, men kunne du forestille dig hende spille den stille Bella Swan i ”Twilight”? Det kan vi heller ikke, men Jennifer var faktisk ret tæt på at snuppe rollen fra Kirsten Stewart!
Klik videre og se, hvilken rolle Shailene Woodley gik efter!
Shailene Woodley er flere gange blevet kaldt den nye Jennifer Lawrence, så det giver egentlig meget god mening, at hun også gik efter rollen som Katniss Everdeen i ”The Hunger Games”. Heldigvis havde hun bedre held, da hun fik rollen som Tris i ”Divergent”.
Klik videre og se, hvilken rolle Jessica Biel gik efter!
Jessica Biel var helt vild efter at få rollen som Allie i ”The Notebook”. Vi ville altså også være ret vilde efter en rolle, der krævede en heftig kyssescene med Ryan Gosling. Suk!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste