Kendte

Rødhårede stjerner: Er det naturligt eller farvet?

Af Susie Pedersen 2. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være vildt svært at se, om de rødhårede stjerner er ægte rødhårede, eller om de bare har en virkelig god frisør. Se svaret her!

Mange naturligt rødhårede påstår, at de har en hårfarve, som man ikke kan farve sig til, da det virkelig sjældent ser naturligt ud, når man farver sig rødhåret. Men stjernerne har altså nogle virkelig dygtige frisører - og mange af dem, vi var sikre på, var rødhårede fra naturens side, er det slet ikke. Chok!

Læs også: 20 uundværlige håridéer - få inspiration her!

Se, om du havde gættet rigtigt med de her rødhårede stjerner.

Rødhåredestjerner

”Jeg elsker at farve mit hår rødt. Jeg er faktisk ikke rødhåret i virkeligheden, men jeg støtter virkelig hårfarven. Jeg elsker rødt hår. Blondt hår er dog nemmest for mig, fordi det gror ud i den farve.”
Alyson var rødhåret i serien ”Buffy”, og det røde hår blev næsten stjernens signaturlook, efter hun også rockede det i rollen som Lily i ”How I Met Your Mother”. Vi er blevet snydt, for i virkeligheden er hun nemlig brunette!
Okay, Rupert er selvfølgelig naturligt rødhåret. Vi har jo set ham vokse op i ”Harry Potter”-filmene, hvor han spiller Ron Weasley, så den var nem.
Modellen Lily Cole er naturligt rødhåret. Faktisk blev hun drillet med sit røde hår i folkeskolen, hvor hendes kammerater kaldte hende ”gulerodstop”. Tarveligt!
Christina er faktisk blondine i virkeligheden, men hun har farvet sit hår rødt, siden hun var 10 år. ”Mit hår var meget blond dengang, men så farvede jeg det gulerodsrødt. Jeg elskede det. Jeg tog i skole næste dag og følte mig som mig selv. Jeg kan ikke sige, hvilken farve det er nu, for jeg har ikke set min naturlige hårfarve i årtier. ”
Der er vidst ingen tvivl om, at Lindsay Lohan er naturligt rødhåret. Vi har fulgt LiLo fra dengang, hun var rødhåret barnestjerne i familienfilmen ”Forældrefælden”.
Amy er blondine i virkeligheden, men hun føler sig som en rødhåret. “Det røde hår klæder min personlighed. Jeg er ikke en god blondine”.
Den er god nok! Ed er ægte rødhåret!
Endnu en stjerne, som er naturligt rødhåret. “Ja, jeg er rødhåret, og som barn kunne jeg ikke lide det, fordi det gjorde mig anderledes. I takt med jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere tryg ved det, og det er faktisk blevet lidt en ære”, har Jessica fortalt.
What? Bella Thorne er ikke rødhåret i virkeligheden. “Mange ved ikke, at jeg ikke er født rødhåret. Jeg er blondine. Jeg farvede det for ”Big Love”. Det startede med at være en dybere rød, og Disney synes pludselig, at jeg skulle være blond igen. Det fik jeg et hysterisk anfald af, for jeg ville være rødhåret”.
Til gengæld er Bellas søster rødhåret fra naturens side. Det afslørede et Instagrambillede, hvor Dani sidder skråt bag sin lyshårede lillesøster.
Adele er også rødhåret fra naturens side. Det kan nogle gange være svært at se, at det er rødt, men stjernens barndomsbilleder afslører det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste