Kendte

Patrick fra "Paradise Hotel": Sådan er det at være med igen

Af Marie Søndergaard 8. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Var det fedest at være med første eller anden gang? Og hvad kan vi forvente af "Paradise Hotel" i år? Patrick giver svaret!

Det var ikke kun de andre ”Paradise Hotel”-deltagere, der var kede af det, da Patrick Brylov faldt og fik flere brud i ansigtet og en hjernerystelse, da han var med i reality-programmet i 2015. Mange ”Paradise”-fans havde ham nemlig også som yndling, og det berørte derfor mange, at man måtte forlade hotellet på grund af sine kvæstelser.

Men HELDIGVIS er Patrick med igen i år, og da vi snakkede med ham, afslørede han da også, at han ikke skulle tænke så meget over sit svar, da han blev spurgt, om han ville tjekke ind på ”Paradise Hotel” igen.

Test dig selv: Hvor langt ville du komme i "Paradise Hotel"?

- Jeg havde en rigtig god oplevelse første gang, og det er jo sjældent, man får muligheden for at være med i sådan noget. Jeg var ærgerlig over at være faldet og røget ud første gang, så jeg ville gerne have muligheden for at gennemføre det ordentligt. Jeg skulle ikke tænke så meget over det. Det var et klart ”ja” fra mig, og jeg havde den indstilling, at jeg måske kunne nyde det mere og slappe mere af anden gang, siger Patrick til Vi Unge.

Men hvordan opfører man sig så lige, når man er på et hotel med en masse deltagere, der prøver det for første gang?

- Jeg havde en lang snak med produktionen, og de sagde, at jeg ikke var derinde for at være de andre deltageres far eller mentor, men så vidt muligt jeg kunne hjælpe de andre med at slappe af og gøre det nemmere for dem derinde, så gjorde jeg det. Jeg dikterede ikke noget, for det var jo også sjovt at se, hvordan de reagerede på det hele, fortæller Patrick, som har svært ved at sige, om det har været fedest at være med første eller anden gang.

- Det var to forskellige oplevelser. Første gang tænkte jeg bare, det var for vildt, og anden gang var jeg mere mig selv uden at tænke for meget over tingene. Jeg var nervøs første gang på grund af kameraerne, og man ved ikke, hvad der kommer til at ske. Så personligt fik jeg mere ud af det her anden gang.

Test dig selv: Har du "Paradise"-potentiale?

Det kunne også godt tyde på, at han fik mere ud af det, når det kommer til flirt … i hvert fald synes Patrick, at det var nogle virkelig søde piger, der var på hotellet i år, og han lover, at det bliver en VILD sæson!

- I år er pigerne mere min type, og der er rigtig meget gang i den, og det bliver en vild sæson. Jeg synes selv, at jeg formår at have ”ja”-hatten på, når vi skal feste, og jeg glæder mig til at se, hvordan jeg kommer til at fremstå, og jeg har virkelig høje forventninger til sæsonen.

Patrick tjekker ind på ”Paradise Hotel” i aften. Hvor mange af jer skal se med?

Se lækre billeder af Patrick i bar overkrop herunder!

Patrickfra"ParadiseHotel"ibaroverkrop

Læs mere om

MegetMere