Kendte

Når stjernerne disser hinanden

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke alle stjerner, der er gode venner. Se selv her!

Mange af stjernerne er BFF’er, men desværre er der også nogle, som slet ikke kan lide hinanden. Og selv om det bedste nok ville være at holde det for sig selv, sker det alligevel af og til, at bølgerne går højt imellem dem på nettet eller i interviews.

Læs også: Stjernernes vildeste Twitter-fights

Se stjernernes dis til hinanden herunder.

Nårstjernernedisserhinanden

I 2012 skrev Justin Bieber på Instagram: - Til dem, der sammenligner mig med Lindsay Lohan: Kig på, hvor meget hun skal betale tilbage i Skat.
All Over
- Hvorfor deler du sådan en ondt billede af mig på Insta, når dine bodyguards altid vil tage billeder med mig, hver gang vi optræder sammen, skrev Iggy på Twitter efter en tarvelige meme fra rapperen.
All Over
- Justin Bieber har beskadiget sin nabos hus for 20.000 dollars ved at kaste æg på det. Det er det mest unyttige brug af æg, siden Justin Bieber blev undfanget.
All Over
- Hun er en baby. Hun skal gå i seng klokken syv om aftenen. Det er for åndssvagt. Tyga burde skamme sig.
All Over
- Uden at joke: Justin Bieber er en lort.
All Over
- Jeg elsker popmusik, men jeg er også feminist, og temaet i Selena Gomez’ sang ”Come & Get It” er ”: ”Når du er klar, så kom og få det af mig”, og jeg er træt af, at kvinder bliver portrætteret på den måde.
All Over
- Den eneste grund til, at Victorious sluttede, var fordi én pige ikke gad. Hun valgte at tage på en solo tour i stedet for at tage med castet.
All Over
- Hun er så falsk, har Lindsay sagt om J-Law i et interview med Kode Magazine.
All Over
- Hvad med bare at se godt ud for din egen skyld? Skrev Ariana Grandes bror som kommentar til Selena Gomez’ sang ”Good For You”.
All Over
- @Louis_Tomlinson kan du huske, da du havde et liv og ikke skrev bitchy kommentarer omkring mit? skrev Zayn på Twitter.
All Over
- @NaughtyBoy, du er en fed joke. Lad være med at lade som om, vi er venner. Ingen kender dig, tweetede Zayn.
All Over
- Jeg synes, det er ironisk at bruge argumentet om at sætte kvinder op mod hinanden, når man selv tjener penge på at træde på en anden kvinde, skriver Katy i et tweet og hentyder altså ret meget til Taylor og den megapopulære sang og musikvideo til ”Bad Blood”.
All Over
- Kardashian-familien er mere kendt end vores præsident. Det siger vist noget om, hvor skævt vores samfund er.
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste