Kendte

Mød stjernerne på bloggen

Af Sisse Andersen 27. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du høre sladderen fra stjernernes egen mund? Både danske og udenlandske kendisser fører sig frem på nettet – og du kan møde dem!

Demi Lovato
På YouTube lægger Demi jævnligt videoblogs op, hvor hun reklamerer for sit nyeste album eller fjoller rundt med bedsteveninden Selena Gomez.
www.youtube.com/therealdemilovato

Pete Wentz
Pete opdaterer dagligt sin blog med ærlige kommentarer - for eksempel til rygterne om, at ingen sladder¬blade er interesseret i babybilleder af hans og Ashlee Simpsons søn Bronx. Og så lægger han seriøst lækre billeder op af sig selv. Mums!
www.friendsorenemies.com/web/foe/users/clandestine

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jessica Alba [faktaBox]
Den smukke skuespillerinde blogger både om sine film og om sine holdninger til amerikansk politik. Så skynd dig ind og smid en kommentar til Jay-Oh, som hun underskriver sig.
www.myspace.com/jessicaalba

McFly
De fire dejlige drenge skiftes til at opdatere deres MySpace-blog, som både handler om marathonløb, musik og om at glemme ordene, når man står til en koncert.
www.myspace.com/mcFly

Good Charlotte
Benji og Joel Madden og resten af gutterne i Good Charlotte skriver nyheder på deres blog. Her kan du blandt andet læse om deres tur til Afrika, se videoer og blive opdateret på det seneste merchandise - og deres privatliv...
www.goodcharlotte.com

Gavin DeGraw
Er du til megamystiske videoblogs og sort humor, så skal du skynde dig ind på Gavin DeGraws MySpace-side. Det må være kedeligt at være på turné, for det er altid her, Gavin smider en ny video op.
www.myspace.com/gavindegraw

Jonas Brothers
Drengene i Jonas Brothers er ellers ikke meget for at fortælle om deres privatliv, men når de endelig gør det, sker det på deres MySpace-blog. Det var for eksempel her, at Joe forklarede om dengang, han slog op med Taylor Swift, og her, at drengene slog fast, at de ikke er ved at gå i opløsning.
www.myspace.com/jonasbrothers

Lindsay Lohan
Lindsay er et af sladderbladenes yndlingsofre, men hvis du vil være helt sikker på, hvad hun går og laver, så tjek hendes blog ud. Her fortæller hun blandt andet om forholdet til Samantha Ronson og om, hvilken musik hun bedst kan lide.
www.myspace.com/lindsaylohan

Celina Ree
Du ved sikkert allerede, at Celina er megacool, og det er hendes blog altså også. Hun skriver lange indlæg om livet som Danmarks nye rockprinsesse - og det er spændende læsning…
www.celinaree.dk

Sys Bjerre
Boogieværten og pop-alfen Sys Bjerre har altså en krøllet hjerne. På hendes blog kan du både finde tanker om emokultur, ømme ben og store hofter.
www.myspace.com/sysmusik

MestLæste