Kendte

Miley Cyrus-koncert: Det skal du glæde dig til

Af Oliver Kokholm Ungermann 26. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, nu er der ikke mange dage til, at Miley Cyrus giver koncert i Danmark. Vi har samlet alt det, du skal glæde dig til, her!

Nu er der heldigvis ikke meget ventetid tilbage. "Bangerz Tour", med den twerkende superstjerne Miley Cyrus i front, lader Forum bryde ud i vild jubel, når klokken slår 20:00 onsdag d. 4. juni, og hits som "Wrecking Ball", "Adore You" og "We Can't Stop" brager ud af anlægget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken Miley Cyrus er du?

Er du selv en af de heldige, der skal af sted, eller er du bare vildt nysgerrig for, hvad du kommer til at gå glip af, kan du i galleriet herunder få et overblik over alt lige fra sceneshowet til de sange, hun skal synge.

Læs også: Miley Cyrus chokerer til koncert igen

MileyCyrus-koncert:Detskalduglædedigtil

Miley tager en del selfies under sit show. Hun deler også tit en video fra sine koncerter, hvor hun med sin mobiltelefon filmer sig selv synge.
Der var mange, der blev en smule forargede, da Miley under en koncert tog vand i munden og spyttede det udover publikum flere gange. Hun har ikke gjort det så meget siden, men måske bliver det tid igen i Forum?
Hvis der bliver kastet trusser på scenen, holder Miley sig ikke tilbage for at tage dem i munden.
Hun var meget knust, da hendes elskede hund Floyd døde, og fik derfor lavet en kæmpeversion af kæledyret, som hun nu synger til på scenen.
Det er sitet setlist.fm, der ud fra alle Mileys koncerter på turnéen, kan give denne gennemsnitlige sæt-liste.
Der er en masse sjove kostumer på scenen undervejs i Miley Cyrus’ show. For eksempel disse dansere, der er iført bamsekostumer.
Du skal nok ikke være sart, når du skal ind og se Miley. Hun viser nemlig ret meget hud og ligger sig tit i nogle ret udfordrende stillinger.
Weeee, hvor ser det sjovt ud! Miley kommer rutschene ind på en model af sin tunge. Hihi!
I løbet af koncerten flyver Miley en tur på en hotdog.
Under hele turnéen har Miley haft dansende dværge i heldragter med på scenen, som blandt andet klapper hende i numsen.

MestLæste