Kendte

Mads Christian fra "X Factor": Det skal der ske nu

Af Marie Søndergaard, Julie Lund Mikkelsen 11. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv. Det var Mads Christian, der sang sin sidste sang i fredagens show af "X Factor", men mon ikke, der er mere i vente fra ham? Læs her, hvad han sagde.

Der er ikke lang tid til finalen i "X Factor", og det bliver sværere og sværere at sige farvel til deltagerne. Og det var i hvert fald også svært at sige farvel til Mads Christian, som sang sin sidste sang i fredagens show. Men HELDIGVIS har han planer om at vende stærkt tilbage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- I har ikke set det sidste til Mads. Jeg må bare i gang med at skrive mine egne sange, og så må vi se, sagde Mads Christian efter showet.

Læs også: Mads Christian: Sådan scorer du mig

Han havde det okay med at ryge ud nu, for som han siger, er feltet af deltagere virkelig stærkt, og det er de små marginaler, der gør forskellen og bestemmer, hvem der skal hjem. Han føler ikke, han kunne have gjort noget anderledes, og han tror på og drømmer om at komme til at leve af musikken i fremtiden.

- Nu skal jeg lige have et par dage til at komme mig lidt, men så må jeg bare videre, sagde Mads Christian.

Hvis man skal følge den uskrevne dommerregel, så var det Mette, der skulle have taget beslutningen om, hvem der skulle hjem, da hendes deltagere Alex og Mads Christian stod i farezonen. Men det havde Mette virkelig ikke lyst til, for hun kunne ikke vælge mellem de to.

Læs også: Alex, Reem og Mads Christian: Det værste, der kan ske på scenen, er ...

- Det havde nærmest været et svigt, hvis jeg skulle have valgt mellem de to. Det er ligesom, hvis en mor eller far skulle vælge mellem sine børn. Det der med at favorisere er det grimmeste, jeg ved, sagde Mette, efter hun havde ladet Remee om at sende Mads Christian hjem.

Hvordan har I det med, at det var Mads Christian, der skulle forlade "X Factor"?

Se billeder fra fredagens show herunder!

XFactor2016-4.liveshow

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

MestLæste