Kendte

Leonardo DiCaprios allerførste (og mest nuttede) interview

Af Marie Søndergaard 19. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nurh, det her er seriøst det sødeste. Og det er tydeligt, at Leo ikke er helt med på, hvordan man laver interview.

Har du også et kæmpe crush på unge Leonardo DiCaprio? Det har vi virkelig meget (egentlig også på den lidt ældre Leo), og derfor bliver vi så glade, når der dukker klip op fra dengang, da Leo var teen. Som 16-årig lavede han sit allerførste interview med ET i forbindelse med, at han skulle være med i tv-serien ”Growing Pains”, og vi er ved at besvime over, hvor sød han er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Leos vilde dobbeltgænger

Det er meget tydeligt, at Leo ikke er helt vant til det der med interviews, for der er en dame, der flere gange bryder ind for at få ham til at ændre sine svar – og det har han selvfølgelig den sødeste reaktion på. NURH!

Læs også: Lady Gaga forskrækker Leonardo

Se klip fra interviewet herunder:

I galleriet kan du læse om 5 film, vi aldrig skulle have set!

5filmvialdrigskullehaveset

”Titanic”HVORFOR GAV DE SÅ HURTIGT OP MED AT PRØVE BEGGE AT LIGGE PÅ DEN DØR? HVORFOR SKIFTEDES DE IKKE TIL AT VÆRE NEDE I DET ISKOLDE VAND? Åh. Vores frustrationer er blevet mange, efter vi så filmen om Roses og Jacks smukke kærlighedshistorie. Først blev vi vildt kede af at tænke på, at tragedien faktisk er sket i virkeligheden, og efterfølgende fandt vi ud af, at filmen er lavet i 1997, og at Leonardo DiCaprio nu er ret gammel! Nooooo! Kan du sige ”Hej, far”?
All Over
”Frost”Okay, vi havde lige bestemt os for, at nu var det slut med flere bamser i sengen. På et tidspunkt bliver man vel for gammel (nej, vel?), og der skal jo ligesom også være plads til et sovende menneske i sengen. Men så skete der det, at vi mødte Olaf. Søde, skøre og syngende Olaf med gulerodsnæsen og de store fortænder. Vi fandt ud af, at man kan få ham som bamse, og så var det det. Nu er der igen totalt bamse-party på værelset.
All Over
”Mean Girls”Seriøst, Regina George og hendes ”plastik-piger” er jo så LEDE, og hvorfor skal Cady nu også begynde at være så ond? Det er jo egentlig ret mærkeligt med den her film, for størstedelen af den handler om at opføre sig sindssygt dårligt, men samtidig elsker vi alle personerne i filmen meget højt. Det giver jo ingen mening, og det har vi det altså virkelig dårligt med, for vi kan ikke lide mobbere i den virkelige verden! Det trøster os selvfølgelig, at filmen har en god morale og alt det der …
All Over
”High School Musical”Fordi Zac Efron. Lige siden vi så den første film i HSM-serien, har han spøgt i baghovedet på os, og det er ret irriterende, at hans navn bliver ved med at dukke op, når man bliver spurgt om, hvem ens celeb-crush er. Det kunne være så meget sejere at nævne en hot fyr fra en helt ny serie eller en eller anden up coming sanger, men så får man alligevel fremstammet ”Øhm, Zac Efron”. Totalt uoriginalt! (Zac, hvis du læser det her, er det bare for sjov, for vi elsker dig for evigt).
All Over
”En flænge i himlen”Vi er ikke helt de samme mennesker, efter vi har set filmen om Hazel og Gus. Der er nemlig et lille stykke af vores hjerte, der vil være revet itu for evigt, og vi har stadig tør hud under øjnene af at græde for sygt. Det sidste handler også om, at vi bliver ved med at pine os selv ved at se filmen igen og igen, fordi John Greens historie har bondefanget os. Det er ikke fair, John!
20th Century Fox

MestLæste