Kendte

Lækre Ryan Sheckler

Af Sara Wilkins 23. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ifølge ham selv, er Ryan Sheckler en sensitiv dreng, der ofte viser sine følelser. Han har endnu ikke fundet drømmepigen, men han bliver ved med at lede, til han finder hende! Vi kigger lidt nærmere på den lækre skateboarder..

Ryan Sheckler begyndte allerede at lege med sin fars skateboard, da han var 18 måneder gammel. Han er opvokset i Californien og bruger al sin tid på at træne med sit skateboard, surfe og hænge ud med vennerne.

Ryan Sheckler er meget succesfuld og fik stor berømmelse, da han medvirkede i MTVs realityshow, "Life of Ryan". Programmet handler om Ryans liv, og man hører om alt fra hans forældres skilsmisse til jagten på drømmepigen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bonusinfo: Ryan Sheckler er både sød, lækker og single!

Det synes Ryan Sheckler om.. [faktaBox]
Valentines Dag: På Valentines Dag synes jeg ikke, det er afgørende at købe en gave - det er vigtigere at skrive et sødt kort eller lave noget hjemmelavet som for eksempel et armbånd eller noget andet, der har værdi.

Drømmepigen: Jeg elsker piger, som er imødekommende og har god humor.

At spille kostbar: Hvis en pige spiller kostbar, fordi hun tror, det får mig til at kunne lide hende mere, så fungerer det ikke. Det gider jeg simpelthen ikke. At spille kostbar skal bare droppes fuldstændigt! Det er så dumt og giver ingen mening - det får dig bare til at miste personer, som du ellers kunne have fået et godt forhold til.

Uhøflige piger: Jeg kan ikke lide det, når en pige opfører sig akavet omkring mig, eller når jeg kan fornemme, at hun hellere vil lave noget andet. Det er vildt nederen. Jeg kan godt lide høflige piger, som ikke bøvser offentlige steder - sådan nogle ting irriterer mig virkelig.

MestLæste