Kendte

Hvem er stjernernes type?

Af Luise Gregersen 21. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde lagt mærke til, at der er ret mange stjerner, der dater den samme type igen og igen? Se her, hvilke stjerner der altid går efter den samme type.

Selv om parrene i stjerneland går fra hinanden, så sker det tit, at den ene (eller begge) finder en tro kopi af sin ekskæreste.

Læs også: Stjernernes on/off-forhold

Derfor har vi samlet et galleri med de stjerner, der helt klart går efter en bestemt type kæreste.
Se dem her.

Hvemerstjernernestype?

Type: Den sporty latina Zac Efron datede i mange år Vanessa Hudgens, og nu ser det ud til, at han har fundet kærligheden igen med Sami Miro, der, lige som Vanessa, er en skønhed, der er vild med at dyrke sport.
Type: Den mørkhårede vampyrpige Ian Somerhalder datede i lang tid Nina Dobrev, som han spiller sammen med i serien ”The Vampire Diaries”. Nu er han forlovet med smukke Nikki Reed, der blandt andet er kendt fra vampyrfilmene ”Twilight-sagaen”.
Type: Den smukke latina Før #Jelena gik der rygter om, at Justin Bieber datede den smukke Jasmine Villegas, der var med i han allerførste video.
Type: Den blåøjede brite Jennifer Lawrence har datet to britiske fyre i streg, så mon ikke hun har en svaghed for deres megacute accent? Og så har både Chris Martin og Nicholas Hoult jo de smukkeste blå øjne.
Type: Den edgy og rå pige Robert Pattinson faldt pladask for Kristen Stewart under indspilningerne til ”Twilight”, og nu dater han den seje sangerinde FKA Twigs. Både Kristen og Twigs har deres helt egen, edgy stil, og så elsker de begge at eksperimentere med deres tøj og hår.
Type: Ryan Blake Lively har netop fået sit første barn med manden Ryan Reynolds, men det er ikke den eneste Ryan, hun har haft i sit liv. Blake har nemlig også datet Ryan Gosling! De to Ryan’er har mere end navnet tilfælles, for de er nemlig begge megahotte med deres stærke kæber, sovekammerøjne og skægstubbe. Mums!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.