Kendte

Hvad ville stjernerne, hvis de ikke var kendte?

Af Luise Gregersen 28. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad ville dine yndlingsstjerner egentlig lave, hvis de ikke var kendte? Se deres sjove drømmejobs her!

Har du nogensinde tænkt på, hvad stjerner som Ariana Grande og Selena Gomez ville lave, hvis de ikke var kendte? Vi har fundet svarene, og nogle af dem er altså ret vilde!

Læs også: Stjerner, der er ældre, end du tror

Læs med i galleriet, og glæd dig over, at dine idoler heldigvis har valgt den helt rigtige karrierevej!

Hvadvillestjernerne,hvisdeikkevarkendte?

Hvis Shailene ikke var blevet skuespiller, ville hun være frugtplukker og have sin egen juicebar! Hun synes nemlig, at det er vildt fascinerende, hvad frugt kan gøre for ens helbred.
Hvis Cara ikke skulle pryde siderne i Vogue, ville hun starte sit eget pladeselskab, så hun kunne hjælpe alle sine musiker-venner med at kickstarte deres karrierer.
Hvis Taylor ikke var sanger, ville hun arbejde i reklamebranchen. Hun elsker nemlig at være kreativ, og så er hun vildt god til at finde på nye idéer.
Hvis ”X Factor”-turen havde været sidste stop for One Direction, ville Harry have studeret til fysioterapeut.
Som verdensberømt sanger tilbringer Miley mange timer foran kameraet, men hvis hun ikke var kendt, ville hun faktisk hellere være bag det! Miley ville nemlig gerne være fotograf, hvis hun ikke var blevet sanger.
Zayn har altid drømt om at læse engelsk på universitetet, så hvis han ikke havde travlt med at turnere verden rundt med One Direction, ville han nok sidde på et bibliotek med næsen i en bog.
Ariana elsker dyr, især delfiner! Derfor ville hun vildt gerne arbejde i Sea World i USA, så hun kunne hænge ud med hvalerne dagen lang.
Hvis Selenas mor ikke havde taget hende med fra Texas til Los Angeles, ville hun have arbejdet på sydstatsrestauranten Cracker Barrel. Hun elsker nemlig texansk mad!
Hvis Justin Bieber ikke var blevet kendt, ville han gerne have været astronaut. Faktisk har han skrevet sig op til at komme en tur ud i rummet, og han drømmer også om at holde en koncert på månen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste