Film & serier

”Harry Potter”-skuespillere der ville have haft en anden rolle

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What?! Kan du forestille dig, at de her ”Harry Potter”-skuespillere havde haft en helt anden rolle i filmen? Se her, hvad de egentlig ville spille.

Var det noget med en anden i rollen som Harry Potter, Ron Weasley eller Cedric Diggory? Det er altså lidt svært at forestille sig.

Læs også: 15 overraskende facts om "Harry Potter"

Men det kunne nemt have gået meget anderledes, end det gjorde! Mange af skuespillerne gik nemlig efter en helt anden rolle, end den de endte med at få.

Se, hvem herunder.

”HarryPotter”-skuespilleredervillehavehaftenandenrolle

Han endte i rollen som Professor Remus, men egentlig ville han have været skurken i den første film. Han gik nemlig til audition som Professor Quirinus Quirrel.
All Over
Da Matthew Lewis mødte op til ”Harry Potter”-audition, havde han slet ikke sat sig fast på en rolle. Han ville så gerne være med, at han var åben for at spille lige den rolle, de ville have ham til. Sådan blev han til Neville Longbottom.
All Over
Du kender hende som Narcissa Malfoy, moren til Draco, men stod det til hende selv, ville hun have spillet den endnu ondere Bellatrix Lestrange.
All Over
Scarlett Byrne havde en mindre rolle i de sidste tre film som Pansy Parkinson fra Slytherin, men egentlig var hun ude efter rollen som Luna Lovegood.
All Over
Tom, der endte med at spille Draco Malfoy, gik faktisk både til audition til rollen som Ron Weasley og Harry Potter.
All Over
Han fik rollen som Bill Weasley, men egentlig ville han gerne have spillet Cedric Diggory, som gik til Robert Pattinson.
All Over
Vi så ham som Rufus Scrimgeour, men rollen som Lucious Malfoy var den, han selv havde i tankerne.
All Over

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste