Musik

Find et navn til Danmarks nye boyband

Af Marie Søndergaard 24. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pelle, Lauritz, Stefan og Jonas har virkelig brug for din hjælp! De er nemlig Danmarks nye boyband, men de mangler et navn – hvad synes du, bandet skal kalde sig?

Måske kender du allerede Stefan Hjort, Jonas Eilskov Jensen, Pelle Højer Pedersen og Lauritz Emil Christiansen som drengene fra New Collective, som har optrådt til Vi Unges Covergirl, i Vi Unges stand til The Voice '14 og i Vi Unge-bladet som drengepanel. Men nu har drengene forladt musikkollektivet og starter et band for dem selv - men de mangler et navn!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken boyband-fyr skal du date?

Her kommer du ind i billedet. Jonas, Stefan, Pelle og Lauritz vil nemlig rigtig gerne høre, hvad dit bud er på et navn til deres band, og hvor sejt kunne det lige være at kunne sige, at det var dig, som fandt på navnet til dem?

Har du et sejt navn til drengene, så skriv det i kommentarfeltet under artiklen eller på Facebook, eller du kan sende en mail til marie@viunge.dk med 'Nyt navn' i emnefeltet, hvis du gerne vil holde dit bud lidt hemmeligt. Gør det hurtigst muligt, så de søde drenge kan få et navn snart!

Tag testen: Hvilket pigeband skal du være med i?

Se den her søde video af Danmarks nye boyband, som de har lavet specielt til Vi Unges læsere:

MestLæste