kærlighed

Disney-kærlighed vs. den virkelige verden

Af Susie Pedersen 13. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan ville du reagere, hvis dit crush udgav sig for at være en prins, eller at han ville udslette hele din verden? Hm. Vi laver et reality tjek på dine yndlingsfilm fra Disney.

Vi er vilde med lykkelige afslutninger, men ved nærmere eftertanke er de lykkelige kærlighedshistorier i vores yndlings-tegnefilm altså ret vilde.

Læs også: Hvis Disney-prinsesserne havde Instagram

Faktisk har Disney-figurerne set igennem fingre med nogle ret tarvelige ting, så kærligheden til sidst vandt.

Læs også: Det vidste du ikke om Disney

Klik dig igennem galleriet, og se, hvorfor Disney-kærlighedshistorierne ville skabe ret store problemer i det virkelige liv.

Disney-kærlighedvs.denvirkeligeverden

I vores yndlingsfilm ”Frost” er der en ret god lektie at lære. Anna forelsker sig fluks i Hans, men i virkeligheden udnytter han hende bare for at få magt i sidste ende. Suk … Derfor skal man nok lige kende hinanden lidt tid, før man vil giftes i virkeligheden.

Disney

Simba og Nala var bedste venner som små, men så forsvandt han i ti år uden varsel. Hm, mon ikke Nala havde haft sine betænkeligheder ved at kaste sig tilbage i armene (kløerene) på ham, hvis Simba var forsvundet i ti år uden varsel i det virkelige liv?

Disney

I virkeligheden var Aladdin nok blevet rigtig upopulær for at lyve sig rig (og til en prins) for at imponere og gifte sig med Jasmin. Kan I forestille jer, hvordan Jasmin har haft det, da det gik op for hende, at hun giftede sig med ham baseret på en løgn?

Disney

Altså in real life er hele historien om Ariel og prinsen jo lidt urealistisk (MEN vi elsker den). Men tænk lige over, at Ariel opgiver hele sin verden i vandet for kærligheden. Det havde nok lige krævet nogle ekstra tanker, hvis det havde været os. 

Disney

Hm, hvis ham, du er vild med, tror, du er en mand, så ville han nok ikke lade følelserne flyde så snart, du afslørede, at du er en pige. Det er alligevel imponerende, at Mulan ender med at finde kærligheden ovenpå sådan en løgn. 

Disney

Når man tænker på, at Pocahontas forelsker sig i en mand, der prøver at udslette hendes folk og stjæle deres land, så er det altså virkelig vildt, at de ender sammen.

Disney

I ”Snehvide” er det så romantisk, at prinsen kysser hende ud af den dybe søvn. Men altså, i virkelighedens verden er det faktisk lidt et overgreb at kysse en, der ikke er ved bevidsthed.

Disney

Synes du, at nogen fyre er lidt for ivrige? Så forestil dig lige, hvordan Askepot må have haft det, da prinsen søgte hele landet igennem, efter hun forlod ballet og tabte sin glassko. 

Disney

At blive holdt fanget som Belle gjorde af Udyret – det er nok ikke den måde, vi havde fortrukket at blive scoret på. 

Disney

Prinsen udspionerer Rapunzel i tårnet og lader som om, han er heksen, så Rapunzel smider sit hår ned, så han kan komme op til hende. Hvad skete der for at præsentere sig selv, inden man bare braser ind?

Disney

Uanset hvor urealistiske mange af kærlighedshistorierne er, så ville vi overhovedet ikke have haft dem anderledes. For hey, det er jo Disney-film og ikke virkelighedens verden!

Disney

Læs mere om

MegetMere