kærlighed

Det falder stjernefyrene for

Af Julie Rosendahl 15. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke stjernefyre er til blondiner, og hvem er til brunetter? Hvad er Hollywood-drengenes bedste tips til dig, der gerne vil score? Og hvad går de ellers efter? Få svaret lige her!

Orlando Bloom:
- Når man er ved at falde for nogen, og man ikke kan lade være med at tænke på, hvornår man får lov til at se vedkommende igen, det elsker jeg. Piger er smukke. De fortjener at blive beundret og respekteret - de er lidt af en håndfuld.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

David Bechham:
- Jeg plejede altid at gå efter blondiner og stille piger, men Victoria er lige modsat. Hun er mørkhåret og højlydt.

Ryan Sheckler:
- Piger er bare så anderledes. Hvad jeg virkelig ikke forstår, er, hvorfor nogle piger prøver at få alt til at ske så hurtigt. Det ødelægger bare alting! Min nye filosofi er at tage det helt stille og roligt, når jeg møder en pige.

Zac Efron:
Jeg ved ikke, om jeg tror på kærlighed ved første blik, men selvfølgelig tror jeg på, at to mennesker kan have kemi mellem sig lige med det samme. En pige skal være rigtig nem at snakke med. Når jeg glemmer tiden, fordi vi snakker så godt sammen, så synes jeg, det er rigtig sjovt.
Se billeder af Zac Efron her.

Jesse McCartney:
- Jeg elsker piger, der kan få mig til at grine. Jeg er ikke lige grinebiddertypen, og jeg går ikke rundt og griner og smiler hele tiden… Men hvis en pige kan få mig til at grine, så er jeg forelsket!

Justin Timberlake:
- Kærlighed er meningen med livet. Først har man god kemi imellem hinanden, og så bliver man
forelskede.

Chace Crawford:
- Jeg har ikke nogen tjekliste. Hvis jeg klikker med nogen, så klikker jeg med nogen. Jeg tror på, at vi alle sammen har en håndfuld »soalmates«. Det vigtigste for mig er at finde en, som kan få mig til at grine. Jeg ved godt, det er plat, men det er faktisk slet ikke så kompliceret, som man skulle tro.

Nick Jonas:
- Jeg har en tendens til på en måde at se væk, når jeg er ved at blive vild med en pige. Så hvis jeg har virkelig svært ved at se hende ind i øjnene og deltage i samtalen, så ved jeg, at det er cool, og det er en ægte forelskelse.
Læs interview med Nick Jonas her.

Joe Jonas:
- Jeg synes, det er virkelig romantisk, når en pige dukker op for at overraske mig. Det elsker jeg.

Kevin Jonas:
- Jeg leder efter en pige, som er cool, så vi bare kan hænge ud, og hun ikke ser mig som en »stjerne«. Jeg kan ikke lide, når piger kommer løbende hen og siger »Jeg er totalt forelsket i dig«. Det er der ikke noget mystik i. Jeg mener, det er fint at høre fra fans, men fra en pige, man overvejer at date… Det er noget andet.

Chad Michael Murray:
- Jeg synes helt sikkert, jeg er i kontakt med min følsomme side. Jeg går nærmest med følelserne uden på tøjet over for folk, der betyder noget for mig i mit liv.

Robert Pattinson:
- Jeg bliver altid overrasket over, hvem jeg bliver tiltrukket af. Det er altid fuldstændig tilfældigt. Jeg kan generelt godt lide folk, som er en smule skøre, men ja, det er stort set mit eneste krav.

RobertPattinson