Kendte

Derfor er Taylor Swift så awesome

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvorfor elsker vi Taylor Swift så højt? Vi har fundet 15 grunde til, at hun er en de allersejeste stjerner.

Det er nok ikke alle, der placerer Taylor Swift lige så højt på listen over seje stjerner, som vi gør, men hvis du giver os et forsøg til at overbevise dig, kan det være, du skifter mening.

Læs også: Taylor Swift i stor sorg

Vi har nemlig fundet 15 grunde til, at T-Swift er vildt awesome! Kig med herunder.

DerforerTaylorSwiftawesome

Hun har ikke været til et awardshow, hvor der ikke er kommet mindst én virkelig sjov danse-GIF ud af det. Taylor føler sig nemlig altid lidt akavet til den slags shows, og så prøver hun bare at danse det væk - og vi ELSKER det!
Hun har doneret adskillige millioner til velgørenhed, og der går sjældent en uge uden en ny historie om, at hun har gjort en god gerning for alvorligt syge personer.
Hun bruger tid på sine fans. Ikke bare med små hilsner i ny og næ, nej hun bruger sin fritid på at skrive lange beskeder, give gode råd og komme med opmuntrende bemærkninger, når hendes fans er nede. Det er SÅ sejt!
Man kan nærmest ikke sige Taylor Swift uden at tænke på en kat! Taylor tager de sødeste kattebilleder, og de er jo ikke til at stå for. Hun må være den stjerne, der går mest op i katte!
Hun kender alle stjerner. Seriøst, som i alle! Alle vores største idoler vil være venner med hende, og hun har vel 75 BFF’er. Haha!
Hun inviterer sine fans på kage. Ja, du læste rigtigt! I forbindelse med udgivelsen af albummet ”1989” inviterede hun en masse fans hjem til sig selv, hvor hun spillede musikken og serverede hjemmebagte cookies. Oh.My.God.
… og det er ikke dårlig kage, hun byder sine gæster på. Taylor er nemlig vildt god til at bage, og du kan selv prøve en af hendes lækre opskrifter her.
Hun købte julegaver til sine største fans. Læs alt om det her, mens du forestiller dig at pakke en gave op til december med Swift på til-og-fra-kortet!
Hendes kærlighedsliv er jo så sødt, og desuden vildt spændende at følge med i. Hun har datet de mest eftertragtede stjerner, hun har rystet dramatiske brud af sig, og hun deler altid ud af sine følelser i både sange og interviews.
Hun er åbenbart i familie med et helt vanvittigt antal stjerner. Se bare her!
Hun flygter baglæns fra fotografer, når hun ikke ville have taget billeder. LOL!
Hun er indbegrebet af girl power!
Hun skriver sine egne sange og spiller selv guitar og klaver på sine numre – i modsætningen til mange andre stjerner.
Hun ligner tit en emoji. Se selv her, hvis du ikke tror os!
Hun har altid et nice comeback, hun er sarkastisk, og vi griner altid af hendes sjove jokes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste