Der er virkelig mange grunde til at elske Liam, Zayn, Harry, Louis og Niall fra One Direction. Vi har samlet ti gode grunde til at være Directioner. Tjek dem ud her og skriv i kommentarfeltet, om du er enig.

Læs også: One Directions yndlingsbøger.

? De giver deres fans selvtillid
Vi elsker One Directions sangtekster. De giver mening og er skrevet til fuldstændig almindelige piger - og så giver de selvtillid, for eksempel: "You don't know you're beautiful - That's what makes you beautiful" eller "And I'm joining up the dots with the freckles on your cheeks" - sødt!

? De er blevet kendte, fordi de er dygtige
De var bare fem drenge, der meldte sig til "X Factor", fordi de gerne ville lave det, de drømte allermest om. Og vi synes faktisk, det er godt, at de røg ud, for så har de kunnet bevise deres talent uden at have fået hjælp ved at vinde en sang-konkurrence.

? De er helt almindelige drenge
Har man set "This Is Us", så får man lynhurtigt at se, at drengene bare er fem helt almindelige drenge, der kommer fra helt almindelige familier - de er ikke født ind i rige familier.

Læs også: Harry Styles og Robert Pattinson hænger ud sammen.

? De siger det, som ingen andre drenge siger
De er på ingen måder som andre drenge. De kan sige ting og udtrykke følelser på en måde, som ingen andre drenge kan.

? De accepterer hinanden, som de er
Ingen kriser eller skandaler i One Direction. De accepterer nemlig hinanden, som de er, og de er gode til at give hinanden plads til også at være sig selv.

? De har verdens bedste humor
Hvis der er nogen, der kan få os til at grine, så er det One Direction. Vi ville virkelig elske at tilbringe noget tid sammen med dem - vi er sikre på, vi ville få ondt i mavemusklerne af at grine!

Læs også: Harry Styles forsvarer Directioners.

? De har verdens sødeste accent
Vi elsker altså også bare One Directions søde accent! Det er så sødt, at de taler med accent - de får bare nogle endnu mere søde stemmer af at tale med accent!