Historien om Harry Potter er superdetaljeret og rigtig godt planlagt. Intet er overladt til tilfældighederne, og J. K. Rowling har lagt spor om slutningen allerede i den første bog. MEN… Der er altså stadig småting, som fans undrer sig over, og de nyeste spekulationer handler om Alastor ”Skrækøje” Dunder.

Læs også: Hvis Harry Potter var skurken...

I den femte bog – ”Harry Potter og Fønixsordenen” – er karaktererne i gang med at rydde op i Sirius’ gamle barndomshjem. Molly Weasley spørger Dunder, om han kan bruge sit magiske øje til at se, om der gemmer sig en boggart i et gammelt skrivebord. Til det svarer Dunder:

- I stuen… Skrivebordet i hjørnet? Ja, jeg kan se den. Det er en boggart.

Det virker måske som en lille uvigtig samtale, men vent lige lidt… Hvad var det nu, Professor Lupus siger om boggarts, da vi første gang hører om dem i ”Harry Potter og Fangen fra Azkaban”?

- Ingen ved, hvordan en boggart ser ud, når den er alene.

Læs også: Her er den amerikanske Hogwarts

En boggart er nemlig et væsen, der tager form efter det, som den, der ser den, er allermest bange for. Men hvis Dunder har luret på en boggart gennem væggene og skrivebordet, har den vel ikke taget form endnu, fordi den ikke ved, at der er nogen, der kigger på den. Det må jo betyde, at Dunder har set, hvordan en boggart ser ud, når den er alene.

KUNNE HAN IKKE LIGE HAVE FORTALT DET TIL OS ANDRE? NU KAN VI JO IKKE TÆNKE PÅ ANDET!

Hvordan tror du, at en boggart ser ud, når den er alene?

I galleriet kan du læse facts om "Harry Potter":

15 overraskende facts om ”Harry Potter”