Kendte

De skøreste 5 Seconds of Summer-GIF’er

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ELSKER 5SOS’ skøre humor, og de her GIF’er kan vi seriøst grine af hele dagen!

Ashton, Calum, Luke og Michael giver sig altid hundrede procent, og det gør dem til nogle af de absolut sjoveste at følge i stjerneland.

Læs også: Hør ekskærestens vrede sang om 5SOS' Michael Clifford

Heldigvis er der ikke lang tid til, at de sammen giver 5 Seconds of Summer-koncert i Danmark, og vi er faktisk allerede begyndt at varme op til den 12. maj, hvor de seje drenge optræder i Forum i København, med en stor artikel i det nyeste Vi Unge.

Læs også: Goodiebag med det nye Vi Unge

I anledningen af det har vi fundet de skøreste GIF’er med 5SOS. Se dem herunder!

Tumblr
Tumblr
Tumblr
Tumblr
Tumblr
Tumblr
Tumblr

10tingvielskerved5SecondsofSummer

Duh! Selvfølgelig står drengenes fantastiske sange øverst på listen over hvorfor, vi elsker 5 Seconds of Summer. De kan både være rockede, poppede, punkede og rå på den superfede måde, og vi er vilde med ALLE deres sange! Vi tæller ned til den 12. maj 2015, hvor de giver koncert i Danmark.
Drengene fra 5 Seconds of Summer har kendt hinanden siden, de gik i skole sammen, og siden da har de kæmpet for at få deres store gennembrud. Vi synes, at det vildt sejt, at drengene har holdt sammen så længe!
5 Seconds of Summer er fra Australien, og derfor har de den sødeste australske accent. Suk, vores hjerter smelter!
De talentfulde drenge i 5 Seconds of Summer kan meget mere end at synge! Ashton spiller trommer, Michael og Luke spiller guitar og Calum spiller bas. Det er ret sejt!
Man kan virkelig se, at 5 Seconds of Summer ELSKER deres fans. De bruger vildt meget tid på at lave YouTube-videoer til deres følgere, og så deler de ud af kram, knus og selfies, når de møder deres fans. De har flere gange udtalt, at det allerbedste ved at være med i et band er, at de får lov til at møde deres fans. Nurh!
Hvis du følger drengene på de sociale medier, så ved du også, at de altid finder på et eller andet sjovt og skørt. Lige fra deres supermarkeds-prank, som du kan se her, til fjollede udklædninger i tourbussen, er det helt tydeligt, at de fire drenge ikke tager sig selv alt for alvorligt.
Michaels hår har bogstaveligt talt haft alle regnbuens farver. Se selv her!
Vores hjerter banker altså bare lidt hurtigere, når Ashton flasher sine flotte smilehuller.
Hvor nice ser Luke ikke lige ud med sin læbepiercing?
Behøver vi overhovedet sige mere?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste