Hurra! Om lidt er det efterårsferie, og du har masser af tid til at binge-watche serier i sengen. Men hvad skal du lige kaste dig over? Det kan du få inspiration til her. 

Til dig, der er fan af skøre YouTubere

”Haters Back Off”

Foto: Netflix

Den crazy serie ”Haters Back off” handler om den talentløse YouTuber Miranda Sings, der er overbevist om, at hun er verdens største stjerne. Gør dig klar til at krumme tæer og få grineflip over den virkelig kiksede Miranda og hendes forsøg på at overtage verden.

Kan ses på: Netflix

Læs også: De her Netflix-serier ser vi hurtigst

Til dig, der er vild med superhelte

Supergirl

Foto: HBO Nordic

Mød Supermans kusine! Kara Zor-El har i mange år levet på jorden og skjult sine kræfter, men da hun opdager, at en række intergalaktiske skurke gemmer sig på jorden, bliver hun nødt til at træde i karakter og prøve at redde planeten fra de onde skurke. Girl power!

Kan ses på: HBO Nordic

Til dig, der kan lide gysere:

Forbandet

Foto: Tv3

Rigmandssønnen Johan tager sammed med sin kæreste Hanne og en gruppe venner op til skisportstedet Svartsjön, som har været lukket ned siden en grufuld mordsag 20 år tidligere. Men snart begynder mystiske hændelser at splitte gruppen, og ingen ved længere, hvem de kan stole på. Sarah-Sofie Boussnina og Mathilde Norholt spiller nogle af hovedrollerne i den uhyggelige serie. 

Kan ses på: Tv3 og ViaPlay fra den 19. oktober

Læs også: Udfordring: Gæt et ship-navn fra en tv-serie

Til dig, der elsker et godt mysterium

Stranger Things

Foto: Netflix

Børnene fra ”Stranger Things” er på rekordtid blevet superstjerner, og det er der en rigtig god grund til. Serien om de fire børn, der prøver at finde den forsvundne 12-årige Will, er nemlig superspændende og godt spillet.

Kan ses på: Netlfix

Til dig, der er vild med Violetta

Soy Luna

Foto: Disney Channel

Lunas liv ændrer sig brat, da hun sammen med sin familie flytter fra Mexico til Argentina. Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Kun én ting holder hendes humør oppe – muligheden for at stå på sine elskede rulleskøjter.

Kan ses på: Disney Channel  

I galleriet kan du se 9 legendariske serier, som du skal have set: 

9 legendariske tv-serier du SKAL se i dit liv