Kendte

5 lækre (nye) fyre

Af Line Thamawat 23. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spotter fem nye hotties. Hvis ikke du allerede kender dem, så gør dig klar til at tjekke dem ud her!

Bare rolig! Vi har hverken glemt Robert Pattinson, Taylor Lautner eller Zac Efron. Vi har bare opdaget, at der findes flere lækre fyre i denne verden! Her er fem nye hotties. Tjek dem ud her!

(Det store billede)
Hutch Dano

Født: Den 21. maj 1992 i Santa Monica, USA.

Du kender ham fra: Hans rolle som Zeke i "Zeke og Luther" på Disney Channel, hvor han måske render rundt pakket ind i stødpuder og ikke ligner en, der rent faktisk kan stå på skate-board. MEN! Det kan han faktisk. Og ud over det, så er han faktisk også ret pæn og se på.

Bonusinfo:
Han kommer fra en lang række af skuespillere, så det var ret oplagt, at han også selv blev skuespiller.

Ben Barnes


Ben Barnes

Født: Den 20. august 1981 i London, England.

Du kender ham fra:
Uh… du har sikkert set ham som den lækre prins Caspian i Cronicles of Narnia. Her spillede han ond, god, nej ond, nej god! Og lækker var han i sin indre kamp. Senere så du ham måske spille Dorian Gray, som lader sit portræt ældes i stedet for sig selv. Jo mere ond han bliver, jo grimmere bliver billedet, men han er stadig perfekt. Ja, haps siger jeg bare!

Bonusinfo:
Om lidt kan du se ham i "Locked In", "Killing Bono" og "The Cronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader".


Dev Patel

Dev Patel

Født: Den 23. april 1990 i London, England.

Du kender ham fra:
Faktisk har du måske set ham i "Skins", den fede engelske ungdomsserie på TV2 Zulu, men du har måske ikke lagt så meget mærke til ham. Til gengæld har du garanteret lagt mærke til ham, hvis du har set "Slumdog Millionaire", hvor han mod alle odds svarer rigtigt på det ene spørgsmål efter det andet. Lige nu er han aktuel med "The Last Airbender", og jeg glæder mig til at se mere til ham!

Bonusinfo:
Han er kæreste med Frida Pinto, som han spillede overfor i "Slumdog Millionaire".


Anton Yelchin


Anton Yelchin

Født:
Den 11. marts 1989 i Skt. Petersbog (dengang Leningrad), Rusland.

Du kender ham fra:
Måske lagde du mærke til ham i "Terminator Salvation", hvor han spiller Kyle Reese. Han var også med i "Star Trek The Movie", hvor han spillede Chekov. Det gjorde han virkeligt godt, og med de krøller og et ansigt, der lidt kunne være bad boy, lidt kunne være følsomt, og med et look, der også godt kunne være lidt nørdet, har han sneget sig direkte ind i vores hjerter. Desuden synes vi, at han spiller vildt godt, så det får han bare megamange props for. Han spiller i øvrigt også akustisk guitar! What's not to like?

Bonusinfo:
Se ham i den kommende film "Memoirs of a Teenage Amnesiac", "Smølferne" og "The Winter Queen".


Thomas Dekker

Thomas Dekker

Født: Den 28. december 1987 i Las Vegas, USA.

Du kender ham fra:
Du har sikkert set ham i "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", men vi faldt virkelig for ham, da han spillede den kræftsyge Taylor i "My Sister's Keeper". OMG se lige de øjenvipper! Og enhver, der er så smuk skaldet, får en stjerne i vores bog. Mums, siger vi bare! Altså, han spiller også godt, men det er mest fordi, han er så smuk, at vi godt kan lide ham.

Bonusinfo:
Hold øje med ham, når hans film "A Nightmare on Elm Street" udkommer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.