Kendte

5 hotte fyre i biffen

Af Line Sølvhøj Jensen 12. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige nu er filmlærredet altså proppet med lækre fyre, og det er jo en god grund til at tage i biografen lige nu!

Der er masser af gode grunde til at tage en tur i biffen nu. Ikke nok med, at der går rigtig mange supergode film, så er filmlærredet altså også fyldt med lækre fyre! Her er fem hotties, som du kan se i biografen lige nu!

Læs også: 3 fyre der er lækrest på film

Det store billede er af megalækre Ben Hollingsworth, som du kan møde i den sjove komedie "The Joneses", hvor han spiller Mick Jones. Du kan læse "The Joneses" her.

Liam Hemsworth, kærlighedsdrama, ”The Last Song”

Du kan møde Liam Hemsworth i kærlighedsdramaet "The Last Song", som har premiere i dag. Åh, hvor er han altså bare lækker! Læs om "The Last Song" her.Robert Pattinson, Remember Me

Det er ikke kun i "Twilight", at Robert Pattinson er hammerlækker! Det er han også i filmen "Remember Me", som vi varmt kan anbefale her på redaktionen. Du kan læse en anmeldelse af "Remember Me" her.


Du kan møde søde Channing Tatum i den vildt romantiske film "Dear John", som altså bare er sååå sød! Du kan læse anmeldelsen af "The Last Song" her.


Prince of Persia: The Sands of Time, Jake Gyllenhaal

Du kan glæde dig til, at "Prince of Persia: The Sands of Time" får premiere den 20. maj, for lækre Jake Gyllenhaal spiller med i filmen. Læs om "Prince of Persia: The Sands of Time" her.

MegetMere