Kendte

15 stjerner du skal følge på Instagram

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem SKAL du bare følge på Instagram? Tjek listen her, og gør din Instagram-oplevelse endnu sejere!

Er du kørt træt i de stjerner, du følger på Instagram? Så skal du da til at følge nogle nye!

Tag testen: Hvilken Instagram-type er du?

Vi har fundet 15 stjerner, som du bare MÅ følge, for at gøre din Instagram endnu sjovere at tjekke.

Se vores forslag herunder!

15stjernerduskalfølgeInstagram

Lucy Hale deler hyggelige stunder med sine veninder, kendis-venner og kæledyr – og så viser hun flotte frisurere, looks og smykker frem. Vi elsker det!
Backstage-billeder fra ”The Vampire Diaries”, selfies og søde hundevalpe … hvad mere kan man ønske sig?
Lorde er ikke bange for at vise sig selv frem uden makeup, og komme med kritiske kommentarer om magasinernes brug af photoshop, og det, synes vi, er sejt!
Hvordan er det at være model? Det giver Cara Delevigne et sejt indblik i på sin Instagram.
David Beckhams søn ser ud til at blive akkurat lige så hot, som hans far, og det er vi mange, der er glade for. Specielt os, der følger hans Instagram!
Vi elsker at følge med i Selenas liv, og på hendes Instagram får vi både et kig på hendes op- og nedture, hendes smukkeste kjoler og bedste stunder med veninderne.
Zac Efron rejser verden rundt, og han tager dig med på turen på sin Instagram – og af og til i bar overkrop!
Jimmy Fallon er vært på programmet ”The Tonight Show”, og her kommer alle de største verdensstjerner forbi. Dem tager han heldigvis tit billeder med, så der er gode backstage-billeder og sjove grin sammen med blandt andre One Direction og Demi Lovato.
Det sker oftere og oftere, at Justin deler et billede i bar overkrop, og det er da en meget god måde at starte dagen på, ikke? Hot!
Der er få, der tager lige så mange selfies, som Kylie Jenner, så der er masser af inspiration at hente, hvis du mangler tips og tricks til dine billeder.
Der kan sagtens gå en uge mellem, at Niall deler noget på Instagram, men vi venter gerne! Han tager nemlig en masse backstage-billeder sammen med de andre 1D-drenge, og viser hyggelige stunder fra sit liv.
Vanessa Hudgens er altid klar til at gøre din dag endnu bedre med sine mange søde selfies, hvor der for det meste er et stort smil involveret.
Synes du aldrig, der er nogen, der deler noget af dem, du følger? Så er Miley Cyrus din løsning. Hun deler nemlig MINDST noget fem gange om dagen, så dit feed fornyes hele tiden. Hendes Instagram-profil er dog ikke for sarte sjæle, da Miley tit deler en smule udfordrende billeder.
Der går et stykke tid imellem billederne, men når de kommer, er der altså risiko for at komme til at græde lidt over, hvor hot han er.
Du bliver inviteret en lille smule ind i Taylor Swifts liv, når du følger hende på Instagram. Hun deler både billeder sammen med sine veninder, fans, katte og kager. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste