Kendte

15 facts om Chad Michael Murray

Af Katrine Memborg 14. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Han er otte centimer højere end Zac Efron, har arbejdet som avisbud, har hunden Joe og er tosset med kylling! Vidste du måske det? Her kan du blive klogere på den altid dejlige Chad Michael Murray.

1. Chad er født den 24. august 1981, og han er derfor født i Løvens tegn. Han blev født i byen Buffalo i staten New York.

2. Han har altid været lidt af en entertainer! Allerede som helt lille dreng klædte han sig ud og optrådte hver eneste gang, der var familiefester.
- Jeg elskede at få opmærksomhed og være midtpunkt, da jeg var lille. Og som fire-årig lavede jeg et slags skuespil, som jeg bare altid skulle optræde med, når jeg fik chancen. Lidt kikset - det ved jeg godt, siger han grinende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Hans mor forlod familien, da han var ti år gammel. Men det betød faktisk bare, at Chad Michael Murray voksede op med en stor, blandet familie med en masse halvsøstre og halvbrødre.

4. Det var i serien "One Tree Hill", han fik sit store gennembrud. Her kan du nyde ham i rollen som Lucas Scott. Oprindeligt havde Chad sagt ja til at spille Ryan Atwood i tv-serien "O.C.", men takkede nej i sidste øjeblik, fordi han bedre kunne lide historien i "One Tree Hill".

Prøv også quizzen om "One Tree Hill" her!

5. Han er fuldstændig vild med Simpsons, og han påstår, at han har set alle afsnit af den sjove serie i hvert fald ti gange!

6. Chad har haft en del jobs, inden han blev model og skuespiller. Hans første job var som avisbud, men det holdt kun to måneder, for han havde lidt svært ved at komme op tidligt om morgenen. Det næste job var som tjener på en burgerbar, men her blev han fyret efter bare tre dage, fordi han var for doven.

7. Chad er 183 centimer høj - samme højde som Leonardo DiCaprio, men hele otte centimeter højere end Zac Efron.

8. Som 23-årig valgte Chad at blive gift med sin daværende kæreste, Sophia Bush, som han mødte under optagelserne til "One Tree Hill", hvor hun spiller Brooke. De nåede kun at være gift i lidt mere end halvandet år, for så mødte Chad sin nuværende kæreste, Kenzie Dalton.

9. Den 24. marts 2006 blev han forlovet med sin kæreste Kenzie Dalton, der faktisk er født i Odense her i Danmark. De to turtelduer er uadskillelige og bor sammen i Los Angeles, USA. Kenzie og Chad mødte også hinanden under optagelserne til "One Tree Hill", hvor Kenzie har en mindre rolle.

10. Chad har en hund, der hedder Joe. Og før det havde han hunden Gus og katten Jack.

Prøv en quiz om Chad Michael Murray her!

11. Som 15-årig brækkede Chad næsen og måtte på hospitalet for at blive opereret. Og det var faktisk her, han for første gang fik gang i modeldrømmene. En sygeplejerske fik øje på Chad og rådede ham til at prøve at blive model. Og det gjorde han så…

12. Gucci, Sketchers og Tommy Hilfiger er bare nogle af de topmærker, der har haft fornøjelse af at bruge Chads lækre ansigt og krop i kampagner. Han tjente faktisk en hel del på sit modelarbejde, som han startede som 16-årig og havde fire år frem.

13. Hvis Chad en dag kommer til middag, så er det bare med at lave kylling til ham - det er nemlig hans livret.

14. Det dér med at være forbillede for andre unge mennesker har Chad det rigtigt godt med. Han bruger meget af sin fritid på at hjælpe unge, der ikke har det nemt derhjemme, og han er talsmand for mange velgørenhedsprojekter. Sød fyr, hva'!?

15. Chads allerbedste ven er hans far. Han har boet sammen med sin far det meste af sit liv, og siger om ham:
- Jeg ved, at jeg kan ringe til min far anytime 24 timer i døgnet. Han er der for mig, og jeg er der for ham. Han er uden tvivl min bedste ven.

Læs flere facts om stjernerne her!

MestLæste