Kendte

12 skuespillere der også kan synge

Af Oliver Kokholm Ungermann 8. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at de her skuespillere faktisk også er ret gode til at synge? Se den overraskende liste her, og hør deres sange!

Det er ikke unormalt, at sangere på et tidspunkt prøver kræfter med skuespil, men det er ikke lige så tit, at det går den anden vej.

Læs også: Stjernernes bedste cover-sange

Men der gemmer sig faktisk ret mange sangtalenter rundt om i skuespillernes verden. Vi har fundet 12, der hver især gør det rigtig godt - og nogle af dem, havde vi altså ikke lige regnet med!

Hvor mange vidste du i forvejen?

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!
Hun er aktuel i ”Into The Woods”, og her giver hun for en af de første gange prøver på sin flotte stemme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste