Kendte

10 ting vi elsker ved 5 Seconds of Summer

Af Luise Gregersen 18. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lige så vild med 5 Seconds of Summer, som vi er? Ellers kan vi love dig, at du bliver det, når du har læst de her 10 ting, vi elsker ved de fire drenge.

Der er mange grunde til, at vi elsker 5 Seconds of Summer - mange flere end der er plads til i én artikel faktisk! Men hvis vi SKAL vælge 10 af de allerstørste grunde til, at vi elsker Michael, Calum, Ashton og Luke, så er det alligevel dem her, der vinder.

Tag testen: Hvem fra 5 Seconds of Summer passer du bedst med?

10tingvielskerved5SecondsofSummer

Duh! Selvfølgelig står drengenes fantastiske sange øverst på listen over hvorfor, vi elsker 5 Seconds of Summer. De kan både være rockede, poppede, punkede og rå på den superfede måde, og vi er vilde med ALLE deres sange! Vi tæller ned til den 12. maj 2015, hvor de giver koncert i Danmark.
Drengene fra 5 Seconds of Summer har kendt hinanden siden, de gik i skole sammen, og siden da har de kæmpet for at få deres store gennembrud. Vi synes, at det vildt sejt, at drengene har holdt sammen så længe!
5 Seconds of Summer er fra Australien, og derfor har de den sødeste australske accent. Suk, vores hjerter smelter!
De talentfulde drenge i 5 Seconds of Summer kan meget mere end at synge! Ashton spiller trommer, Michael og Luke spiller guitar og Calum spiller bas. Det er ret sejt!
Man kan virkelig se, at 5 Seconds of Summer ELSKER deres fans. De bruger vildt meget tid på at lave YouTube-videoer til deres følgere, og så deler de ud af kram, knus og selfies, når de møder deres fans. De har flere gange udtalt, at det allerbedste ved at være med i et band er, at de får lov til at møde deres fans. Nurh!
Hvis du følger drengene på de sociale medier, så ved du også, at de altid finder på et eller andet sjovt og skørt. Lige fra deres supermarkeds-prank, som du kan se her, til fjollede udklædninger i tourbussen, er det helt tydeligt, at de fire drenge ikke tager sig selv alt for alvorligt.
Michaels hår har bogstaveligt talt haft alle regnbuens farver. Se selv her!
Vores hjerter banker altså bare lidt hurtigere, når Ashton flasher sine flotte smilehuller.
Hvor nice ser Luke ikke lige ud med sin læbepiercing?
Behøver vi overhovedet sige mere?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste