Kendte

10 romantiske celebfyre

Af Luise Gregersen 2. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nurh! Vores celebcrushes er præcis så romantiske, som vi havde håbet! Se deres søde og romantiske moves her.

Hvem drømmer ikke om en fyr, der er vildt romantisk og behandler dig som en prinsesse? Og hvis de så oven i købet var en af vores kendte drømmefyre, ville alle vores dagdrømme gå i opfyldelse!

Læs også: Hotte celebfyre før og nu

Men selv om man måske ikke skulle tro det, så er der faktisk vildt mange stjernefyre, der har gjort nogle ret romantiske ting! Se listen i galleriet.

10romantiskecelebfyre

Da Chad skulle fri til Sophia Bush, havde han købt 20 buketter roser og skrevet en besked til hende med 500 stearinlys, der kunne ses fra deres balkon. Såå sødt!
Ian ved virkelig, hvordan man imponerer pigerne. Han inviterede engang sit date på frokost – i Paris! Han vil ikke afsløre, hvem det var, at han tog med på privatflyet til Frankrig, men vi gætter på, at det var Nina Dobrev.
Zayn er virkelig svigermors drøm! Han har faktisk købt et helt hus til Perrie Edwards’ mor. Det er da romantisk.
Da Austin og Camilla Cabello var kærester, gjorde han vildt mange romantiske ting for hende. Engang inviterede han endda hende og resten af bandet Fifth Harmony i biografen!
Louis købte en bil til sin kæreste, Eleanor Calder! Bilmodellen hed Mini Cooper One D – sjovt, Louis!
Justin lejede engang en hel arena til ham selv og sin udkårne, Selena Gomez, så de kunne spise en romantisk middag og se ”Titanic”.
Daniel Radcliffe er faktisk lidt af en romantiker, selv om hans planer ikke altid går helt, som han havde håbet. For eksempel ville han engang overraske sin kæreste i New York, men han endte med at afsløre overraskelsen for at muntre hende op.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Cody Simpson er ret romantisk. Engang da han ikke havde set sin kæreste Gigi Hadid i en måned, sendte han hende for eksempel seks dusin røde roser!
Da Kanye West ville fri til Kim Kardashian, lejede han et helt stadium og et orkester til hende.
Lækre Patrick fra serien “Suits” gik ret langt for at vinde sin eks, Troian Bellisario, tilbage. Han gæsteoptrådte nemlig i hendes serie ”Pretty Little Liars” kun for at overbevise hende om, at de to skulle finde sammen igen. Heldigvis virkede det, og i dag er de forlovede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste