sort highlighter
Skønhed

WTF! Nu kan man få sort highlighter

Af Redaktionen 21. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sort highlighter er jo det vildeste.. Tør du prøve?

En highlighter skal fremhæve din hud på den smukkeste måde, når lyset rammer dit ansigt. Derfor er en highlighter selvfølgelig lys og skinnende – nærmest usynlig indtil solens stråler rammer den og får den til at titte diskret frem.

Men nu kan du godt glemme alt, hvad du har lært om highlightere. Alle regler brydes med den nye udgave af Jeffree Star highlighter i farven Onyx Ice – den er nemlig sort. Og ligegyldig hvilken hudtone man har, så bruger man jo lys/bronze highlighter, så da vi hørte om den sorte highlighter, bev vi mildest talt chokerede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er du mere til naturlig makeup fremfor sort highlighter? Så prøv denne guide

Vi ved ikke helt, hvordan man skal bruge en sort highlighter, men firmaet forklarer, at den sorte pallette har masser af glimmer og shine i sig og er perfekt til at skabe smokey eyes med. Det lyder måske ikke helt tosset. Jeffree Star foreslår også, at man kan bruge Onyx Ice som Halloween makeup.

Læs også: Sådan laver du perfekte smokey eyes

Men hvordan man skaber det perfekte hverdagslook med sort highlighter, lader vi altså lige makeup-artisterne om i første omgang.

Hvordan tror du, sort highlighter vil se ud?

Her er 10 typiske makeup-fejl, som mange begår

10typiskemakeupfejl

Du tager for meget gloss på. Et lag er fint, men for mange lag er… Nærmest det modsatte.
Du glemmer at blende din rouge eller solpudder. Fra nu af siger du til dig selv, at man ikke skal kunne se, hvor dit rouge starter og slutter, og så tager du måske også en smule mindre på, end du plejer.
Du overplukker dine bryn. Det er SÅ nemt at falde i den fælde, men hold op med det nu! Prøv kun at plukke de brynhår, det virkeligt er nødvendigt at fjerne, og så ser du, om du ikke om en måneds tid faktisk har fået så mange bryn frem, at du kan få en rigtig flot facon på dine bryn.
Du glemmer huden ved næsen. Når nu du er i gang med concealeren, så tjek lige huden omkring din næse. Den er tit rødlig og knap så pæn, så læg lige et tyndt lag concealer der også.
Du kradser i dine bumser. Alle gør det, men det er dumt, dumt, dumt! Dine bumser er sådan cirka 1.000 gange (måske lidt overdrevet) så lang tid om at gå væk, hvis du kradser i dem, de er sværere at dække, når der er sår på, og du risikerer at overføre klamme bakterier fra dine fingre til din hud.
Du har nussede øjenlåg. Det er ikke pænt at have sorte eyeliner-rester og mærkelige øjenskyggestriber på øjenlågene. Hvis du tager concealer og lidt pudder på huden ved øjnene, inden du går i gang med makeuppen, holder den meget bedre.
Du glemmer at variere. Ja, ja, mascara og sort eyeliner, solpudder og lyserød gloss er pænt, men det er faktisk også ret sjovt at variere sin makeup bare en lille smule. Måske skal du prøve at droppe eyelineren engang imellem eller måske at skifte den ud med en farvet?
Du bruger for meget glimmer. Glimmer kan være ret fint, men husk, at du kun skal bruge en lillebitte smule - med mindre du selvfølgelig går efter et ekstra vildt look.
Du glemmer at rense din makeup af om aftenen.Det virker ikke så vigtigt, for du kan jo bare gøre det om morgenen… Øh nej! Din hud skal renses om aftenen, hvis du vil have den så fin som muligt. Slut med at gå i seng og have tilstoppede porer!
Du lægger din eyeliner forkert. Det er nemt at gøre det forkert, men heldigvis også nemt at få en god rutine: Sørg for at få din øjenblyant helt ind til den inderste øjenkrog og helt ned til vippekanten. Der er også mange, der stopper stregen for tidligt - og ikke lader den følge øjets kant hele vejen ud. Det er nemmest med en helt spids øjenblyant.

Læs mere om

MestLæste