selena gomez
Skønhed

Wow! Se Selena Gomez’ nye hår-look

Af Marie Søndergaard 9. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det klæder hende altså virkelig godt!

Selena Gomez siger selv, at det tykke, mørke hår er et af hendes kendetegn, men derfor kan man jo godt overraske nogle gange og prøve noget nyt … det har Selena gjort nu, for hendes hårstylist har afsløret på Instagram, at Selena er blevet klippet i en ny frisure.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt du skal vide om Selena Gomez

Håret har længe været lidt kortere foran, men nu har Selena fået decideret pandehår, som hårstylisten Marissa Marino også gør opmærksom på ved at skrive ”bangin” under billedet – pandehår hedder bangs på engelsk.

Læs også: Selena rater sig selv

Se billedet herunder! Synes I, det klæder Selena med pandehår?

Bangin @pantene @makeupbymelissam #revivaltour

Et billede slået op af Marissa Marino (@_marissamarino) den

Herunder kan du læse 4 fails, du laver, når du børster hår!

4failsdulaver,nårduredderhår

Når håret er vådt, er det meget mere skrøbeligt og nemmere at ødelægge, end når det er tørt. Derfor må du endelig ikke redde det med en almindelig børste, når det er vådt! Investér i stedet i en børste, der er specielt beregnet til at bruge i vådt hår, eller børst dit hår, inden du går i bad.
De fleste redder håret fra rod til spids, men det er præcis sådan, der opstår grimme knuder og knækkede hår! Red i stedet spidserne først, og arbejd dig så opad efterhånden, som du får redt knuderne ud.
De fleste har så travlt med at bekymre sig om slidte spidser, at de helt glemmer deres hovedbund. Men sundt hår betyder altså ikke kun sunde spidser. Det er trods alt hårbunden, der producerer håret, så den skal også være i tiptop-form! Børst og massér din hovedbund jævnligt, så der kommer gang i blodstrømningen til hårsækkene, der stimulerer hårvæksten og giver fyldigere hår.
De fleste bruger en helt tilfældig børste, uden at tænke på at forskellige børster er beregnet til forskellige hårtyper. Se her, hvilken børste der passer til dit hår. Vildsvinebørster: Bedst til tørt og kruset hår. Paddelbørster: Bedst til langt hår. Runde børster: Bedst til fladt hår, der trænger til ekstra fylde. Naturbørster i træ: Bedst til tyndt hår, der let bliver elektrisk.

MestLæste