Skønhed

Vild beauty-nyhed: Fra eyeliner til spirende blomst

Af Tanja Hartmann 21. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du vild med at bruge eyeliner, og går du samtidig op i klimaets ve og vel? Så er den bæredygtige virksomhed ’Sprout World’ lige nu klar med en blomstrende nyhed til dig.

’Sprout World’ har fundet en bæredygtig måde at lave makeup på. De har nemlig skabt verdens første eyeliner, som kan plantes efter brug og vokse sig til vilde og flotte blomster.

Det er ellers meget normalt, at ens opbrugte eyeliner ender sine dage i skraldespanden, men med ’Sprout eyelineren’ kan du give den et helt nyt liv som en spirende blomst.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den bæredygtige eyeliner er udviklet uden nogen former for mikroplast, og så har den en frøkapsel i blyantsenden, som gør det muligt at plante den i din have eller vindueskarm efter brug. Oven i det er eyelineren også allergivenlig, så den er både god for dig og planeten. Det kalder vi win-win!

LÆS OGSÅ: Lær at lave den perfekte eyeliner med TikTok

Et skridt i den rigtige retning

Konceptet bag eyelineren handler om at give det, der kommer fra naturen, tilbage til naturen, så det aldrig går til spilde. Her er plantebaseret beautyprodukter en helt ny måde at tænke makeup på.

For Sprout World er det de små skridt, der tæller, og hvis du kan plante en brugt eyeliner i stedet for at smide den ud, så er det et vigtigt skridt i den rigtige retning.

De håber på, at de med deres produkt kan inspirere kosmetikbranchen til at gå i en grønnere retning - for som de har bevist med eyelineren, er det ikke umuligt at fremstille beautyprodukter, der er miljøvenlig og har en levetid efter brug.

Lyder eyelineren som noget for dig? Så kan du finde den lige her.

Foto: PR

Læs mere om

MestLæste