Skønhed

Tryl og bliv superhot

Af Cecilie Nees 13. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan kan du forvandle dig selv fra en ganske almindelig pige til en tophot sag? Læs med her…

En lækker håndcreme kan trylle din hænder bløde, og en selvbruner kan forvandle din blege kulør til en fin sommerbrun hud. Men du kan faktisk også trylle dig selv fra at være en helt almindelig pige til at blive superhot!

* Det perfekte match!
Du tager måske foundation på hver dag, men er du egentlig sikker på, at dine produkter matcher din hud perfekt? Tag et spejl med hen til vinduet eller med ud i dagslys, og vær ærlig (eller bed din veninde være det): Kan man se, hvor din foundation starter og slutter? Hvis ja, er det på tide at finde nogle produkter, der passer bedre til din huds nuance. Når du finder den rigtige foundation, kan den gøre underværker for din hud.

Læs også: Sådan holder du dig smuk.

* Gør dig umage…
Hvor meget gør du ud af din makeup? Er det noget, du bare lige hurtigt ordner, mens du reder hår med den anden hånd? Prøv at sætte lidt bedre tid af til dit daglige beautyritual. Bare fem minutter mere kan gøre underværker! Brug din ekstra tid på at få eyelineren helt ned til vippekanten, sørg for at få mascaraen pænt fordelt på alle vipperne, og prøv at blende din rouge endnu bedre ind i huden, end du plejer.

* Styr på lokkerne!
Hvis du ikke allerede bruger et stylingprodukt, så begynd på det. Dit hår kan blive både mere glat, mere krøllet og mere fyldigt, hvis du vælger det rigtige produkt. Snak med din frisør eller med dine veninder, som har samme hårtype som dig. Husk også, at et fint spænde eller en sej hårbøjle kan gøre en kæmpe forskel.

Bliv guidet: Sådan finder du en god frisør.

Bliv fan af beautybloggen her.

MegetMere