Selena Gomez' makeup-rutine
Skønhed

Trin for trin: Her er Selena Gomez’ makeup-rutine

Af Julie Sofie Hauritz 16. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @selenagomez
Nu behøver du ikke at lede længere: Vi har fundet den perfekte fest-makeup til dig – og vi kan takke Selena Gomez for den! Vores ukronede popprinsesse har netop delt sin egen makeup-rutine, og den går helt perfekt til en festlig aften ude med både venner og familie. Se den trin for trin her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rigtig mange stjerner er vant til at blive gjort klar til optrædener eller den røde løber af makeup-artister – men der er faktisk også nogle, der er rigtig gode til at lægge deres makeup selv.

En af dem er Selena Gomez. Selena er blandt andet kendt for at have sin egen makeup-linje kaldet Rare Beauty – men også bare med sin egen makeup beviser hun, at hun ved, hvad hun har gang i.

- Da jeg var yngre, elskede jeg at lege med intens makeup, siger Selena i et interview med Vogue. Men jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg indset, at jeg foretrækker en simpel makeup, og at det får mig til at føle mig sexet, når jeg ikke har så meget makeup på. Man er jo allerede smuk, fortsætter hun. 

Vores ukronede popprinsesse har netop delt sin egen makeup-rutine, når det kommer til en aften ude med enten venner eller familie – og selvom den er simpel, er vi vilde med den! Få den trin for trin lige her.

1. Læg bunden med primer
Selena Gomez starter altid med at bruge en primer. En primer er en af de vigtigste ting for Selena, og hun kan bare ikke undvære det i sin makeup-rutine.

Der findes rigtig mange typer af primere til forskellige formål, men de har alle det tilfælles, at de forbedrer ens makeup på den ene eller anden måde. De er derfor også smarte at bruge, hvis man gerne vil have, at ens makeup ser frisk ud i lang tid.

2. Dæk med concealer
Efter Selena har puttet primer på sin hud, påfører hun en concealer på sine ”problemområder”, som hun selv kalder dem. Hun påfører concealeren ved hjælp af en børste, som hun kører i cirkulære bevægelser på huden.

En concealer er et produkt, der er tiltænkt brug på mindre områder i ansigtet for at skjule for eksempel bumser, rødme eller en ujævn hudtone. Mange kan godt forveksle concealer med foundation – men forskellen på de to ting er, at en concealer kun bruges på bestemte områder, hvor en foundation bruges over hele ansigtet.

3. Form brynene
Når Selena har færdiggjort sin hud, rykker hun videre til brynene. Dem former hun ved hjælp af øjenbrynspudder og en børste.

Øjenbrynspudder kan være med til at gøre brynene mørkere, velformet og mere naturlige at se på, end hvis man for eksempel bruger en øjenbrynsblyant.

4. Farvelæg øjnene
Når det kommer til Selenas øjne, kan hun rigtig godt lide at bruge flydende øjenskygge. Hendes yndlingsøjenskygge er i farven mørk rosa.

Udover at putte øjenskygge på giver Selena også sine øjne et typisk cateye-look ved at lægge eyeliner ovenpå sin øjenskygge. Cateye-looket er et af Selenas yndlings, fortæller hun i interviewet til Vogue: ”Jeg elsker den måde, som det former mine øjne på”.

5. Top med mascara
Selena topper altid sin øjenmakeup ved at putte mascara på sine øjenvipper. Inden hun lægger mascara på, bruger hun dog en øjenvippebukker til at give sine øjenvipper et flot Hollywood-krøl.

6. Giv huden lidt ekstra glød
For at give sit ansigt lidt ekstra glød, lægger Selena også altid en flot bronzer.

En bronzer er supergod til at fremhæve ens egen naturlige glød i ansigtet. Der findes et hav af forskellige varianter, men som altid handler det om ens personlige stil, når det kommer til at vælge den bronzer, man skal have.

7. Afslut med lipgloss
Sidst men ikke mindst afslutter Selena altid sin makeup-rutine ved at lægge en lipgloss.

Se Selenas fulde look lige her:

Læs mere om

MegetMere