Skønhed

Til fest med Essie

Af Cecilie Rosfort-Nees Foto: Pr og Vi Unge 25. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du ved måske, at jeg er stor Essie-fan! Og du kender måske også selv neglelakmærket fra USA? Hvis ikke, kommer du snart for alvor til at kende det, for mærket skal til at sælges i blandt andet Matas, og prisen bliver lavere end tidligere: 99,95 kroner.

I går var jeg inviteret til fest hos Essie for at fejre, at mærket nu kan købes overalt i Danmark, og jeg havde et håb om, at selveste Essie (for ja, det er en kvinde, der hedder Essie, der har opfundet mærket) ville være der, så jeg gav lige neglene et ekstra lag (Essie-)lak…

Som du kan se på billedet, dukkede hun op, og jeg fik taget et billede sammen med hende - mit lidt nervøse smil skyldes, at jeg blev liiiidt starstruck, da jeg pludselig stod SÅ tæt på den søde negledronning.

Læs også: Kys, kys, kys

Vi fik fine goodiebags med Essies forårskollektion, lækre frugtsmoothies og en masse sjove historier om mærket. Vidste du for eksempel, at Essie fik spredt rygtet om sine geniale og super holdbare lakker ved at dele dem ud til samtlige danserinder i Vegas, og at hun selv er med til at finde på alle de geniale navne, lakkerne har?

Ja, jeg er bestemt ikke mindre fan efter i går!

Skriv dit bedste neglelaktip i kommentarfeltet, og vær med i lodtrækningen om en Essie-lak!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste