Kylie Jenner
Skønhed

TikTok-trend: Derfor skal du fryse din beautyblender

Af Julie Sofie Hauritz 30. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kyliejenner
For rigtig mange af os har beautyblenderen været en integreret del af vores daglige makeup-rutine. Men har vi virkelig fået mest muligt ud af vores tåredråbede svamp? Ifølge alverdens TikTokere har vi ikke! Lige nu sværger de nemlig til at putte deres beautyblenders i fryseren, fordi det efter sigende skulle give en fejlfri finish på huden. Læs, hvorfor her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En iskold beautyblender, tak! Selvom det næsten lyder som en forfriskende drink, så er det faktisk det seneste beauty-hack blandt TikTokere.

I løbet af det sidste lange stykke tid har TikTokere været besat af at finde hacks, der gør livet bare lidt nemmere – og gerne ved hjælp af ting, vi allerede har derhjemme.

Det ene øjeblik putter vi for eksempel agurkeskiver på øjenlågene, og det næste laver vi kaffegrums til at skrubbe vores ansigt med.

TikTok har efterhånden introduceret os til rigtig mange interessante (og ærligt talt: underlige) hacks derunde – og som et nyt hack på stammen, så sværger TikTokere netop til at putte deres beautyblenders i fryseren, inden de bliver brugt til at påføre makeup.

Lyder det skørt? Ja måske. Men med 5,3 millioner "#frozenbeautyblender"-visninger på TikTok må der næsten være noget om snakken.

Her er, hvorfor TikTokere anbefaler dig at lægge din beautyblender i fryseren natten over.

En fejlfri finish
Ifølge TikTokere vil den iskolde beautyblender være med til at give din makeup en fejlfri finish. Ved at putte ens beautyblender i fyseren, inden man bruger den til at påføre makeup, vil den nemlig for det første være nemmere at påføre ens foundation med.

For det andet vil den på grund af sin kolde temperatur samtidig give en kølende effekt. Den kølende effekt kan være med til at berolige huden, reducere hævelse og rødme, sikre mindre porer og samtidig give en drømmende glød. Lyder godt, ik'?

Ikke alle er enige
Det er dog ikke alle TikTokere, der er enige i, at det at putte ens beautyblender i fryseren inden brug, gør den store forskel. Meningerne er i hvert fald delte.

Imens nogle er overbeviste om og hævder, at hacket helt og aldeles har ændret deres daglige makeup-rutine, så er der også nogle, der tvivler på effekten af hacket.

Se en TikToker lægge makeup på halvdelen af sit ansigt som sædvanlig, imens hun bruger en frossen beautyblender på den anden halvdel, lige her. Kan du mon se forskel?

Go for it!
Selvom det måske kan være svært at se den store forskel ved brug af en frossen beautyblender, så er hacket dog ikke helt ubegrundet. Den kolde temperatur kan nemlig sagtens være med til at reducere hævelse og rødme, og samtidig få porer til trække sig sammen og syne mindre.

Og som en ekstra bonus: Fordi beautyblenderen er frossen, vil ens foundation ikke på samme måde absorberes i svampen, som hvis den ikke var frossen. Det betyder altså, at man vil kunne spare på det produkt, som man putter på beautyblenderen. Det må da siges at være win-win!

Så hvis du ikke har noget imod den kølende effekt, kan vi helt klart anbefale dig at prøve den hypede TikTok-trend af!

Læs mere om

MestLæste