Mascara for enhver smag
Reklame

Test: Hvilken mascara passer til din dag?

Reklame for Maybelline 5. september 2022
Nogle gange passer den mascara, du har købt til den vilde fest, ikke helt til en almindelig skoledag. Har du tænkt over, at det kan være ret praktisk at have flere mascara til forskellige lejligheder? Her kan du teste dig selv, og finde ud af, hvilken mascara der passer til dit humør lige præcis i dag.

Det er fredag aften, og du skal ud med veninderne, men den mascara, du har haft på i skolen, giver bare ikke helt nok, og dine vipper passer slet ikke til det dramatiske, effektfulde look, du havde forestillet dig – ligegyldigt, hvor mange lag du lægger.

Er det en situation, du kender? Så kan det være, du skal på jagt efter en ny mascara, så du har lidt at vælge imellem, alt efter dine planer og dit humør. Der er en mascara til ethvert mood, så det er bare om at finde den, der passer til dit!

Her kan du læse lidt om, hvad forskellige mascaraer kan. Tag testen i bunden af artiklen for at finde ud af, hvilken mascara der passer til dit humør og dine planer i dag.

Find en god mascara

Skal du købe ny mascara, så er der et par ting, du skal overveje. På den måde undgår du at komme hjem med den forkerte.

1. Overvej, hvornår du bruger mascara. Er det i skolen, til fester, på familieudflugter, i biffen med vennerne, til sport eller til andre fritidsinteresser? Måske er det ikke det samme look, du vil have til de forskellige anledninger, og det er en god idé at tænke over, når du køber mascara.

2. Vælg et brand, der holder, hvad det lover. Maybelline har et koncept, der hedder ”hassle-free makeup”, hvilket betyder, at deres makeup holder, hvad det lover, og gør, hvad det skal. Derfor kan deres populære mascaraer noget forskelligt, så du kan tilpasse dit look til din dag eller dit humør.

3. Når du har fundet dit yndlingsbrand, så tænk over, hvad din mascara skal kunne. En fleksibel børste giver lange og ikke så fyldige vipper til dig, der gerne vil se smuk og naturlig ud. En bukket børste giver fyldige, bukkede vipper til et look med lidt med gang i den. Med en timeglasformet børste opnår du et look, der minder om et lash lift, til når den skal have ekstra gas!

Tag testen herunder for at finde ud af, hvilken mascara der passer til dit humør lige præcis i dag!

Pssst… Vend tilbage, og tag testen igen for at finde ud af, hvilken mascara du skal bruge i morgen.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Er lange, smukke vipper dit ultimative mål, skal du gå efter en mascara med en fleksibel børste. Lash Sensational Sky High Mascara fra Maybelline er beriget med bambusekstrakt og fibre, der sammen med den lange og fleksible børste tager dine vipper til skyerne med uendelig længde og elegant volumen. Og så er den endda velegnet til sarte øjne.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, 119 kr. Køb den her.

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara

Der er få ting, der er smukkere end fyldige vipper med et betagende buk. Maybelline's Colossal Curl Bounce Mascara er skabt til at skabe masser af volumen. Dertil separerer den særlige, bukkede børste vipperne smukt og giver vipperne samme flotte buk, som du ellers kun opnår med en vippebukker. Formelen klumper ikke, drysser ikke og smitter ikke af – og så lover den at holde det flotte buk, der åbner øjet op, i op til 24 timer*.

*Forbrugertest n = 105.

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara, 129 kr. Køb den her.

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara

Har du hang til at få lavet vippeløft eller bruge falske vipper, der synes at give vipperne løft, længde og volumen, så kan du med fordel skifte de kunstige øjenvipper ud med en mascara, der giver næsten samme resultat. Falsies Lash Lift Mascara er som et lash lift på tube. Børsten, der er formet som et timeglas, fanger selv de mindste vipper og løfter dem fra rod til spids, mens mascaraformlens fibre giver vipperne masser af længde. Det er desuden en mascara, der ikke klumper, drysser eller tværer ud i løbet af dagen, og så er den også velegnet til sensitive øjne.

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara, 129 kr. Køb den her.

Læs mere om

MestLæste