Skønhed

Test af hårfjernings-produkter

Af Annonce 27. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tre Vi Unge-læsere har testet tre forskellige Veet-produkter. Læs deres anmeldelse af hårfjernings-produkterne her!

Der findes virkelig mange produkter, når man skal fjerne hår på benene, og det kan være svært at finde ud af, hvilke produkter du skal vælge. Derfor har tre af Vi Unges læsere testet tre forskellige Veet-produkter for at finde ud af, hvilket produkt der er bedst.

Læs også: Undgå røde knopper ved barbering.


Veet - In-Shower Hårfjerningscreme


Annahita:
- Det er min favorit! Man bruger den inde i badet ved hjælp af en lille sød lyserød scrub-børste, og det var nemt og effektivt. Det er positivt, at de hår, som cremen får dækket, og man fjerner, forbliver væk i op til en hel uge!

horoskoperIsabella:
- Åh, det var lidt noget rod, da jeg havde den med i badet. Jeg kunne ikke rigtig påføre cremen ordentligt, og når cremen kom i kontakt med vandet, var jeg ikke sikker på, om effekten havde virket optimalt - for her blev mine ben altså ikke ligefrem silkebløde.Anne:
- Den fjerner hårene godt, men det kræver, at man skal »skrubbe« en del med den svamp, der følger med ... Det kan godt være lidt svært, når man er i bad. Det tager lidt mere end fem minutter alt i alt - men så bliver hårene også fjernet.

horoskoper
Læs også: Få flotte glatte ben.
Veet - Spray On Hårfjerningscreme


Isabella:
- Det er min favorit! Her er lugten ikke længere en "hårfjerningsmiddel-lugt", men en skøn duft af roser. Den er nem at påføre, og den ligger automatisk det perfekte lag. Mine ben har været silkebløde i op til tre dage ved brug af det produkt.Anne:
- Den er meget nem at påføre, fordi det er en spray, og man behøver ikke gå i bad for at bruge den. Den giver også en blød hud, og fjerner hårene godt! Duften er også ret god!

horoskoperAnnahita:
- Jeg var egentlig ikke specielt stor fan af produktet, og synes heller ikke, at det var nemt at bruge. Jeg var slet ikke imponeret over deres formular, cremens duft eller at den næsten efterlod halvdelen af hårene bagefter.Test: Hvordan får du glatte ben?
Veet - HårfjerningscremeAnne:
- Den giver en blød hud og fjerner hårene godt, hvis man tager tilstrækkelig meget af det på - men den lugter en smule. Jeg synes, det er den, der er bedst af de tre cremer! En sikker sommer-favorit - og så tager det ingen tid at bruge den!

horoskoperIsabella:
- Det er utrolig nemt at påføre, og vejledningen, der følger med, beskriver egentlig også meget godt, hvordan selve cremen fungerer. Det er ikke løgn, når de skriver, at man får silkeglatte ben!

horoskoperAnnahita:
- Selv om det kan være lidt besværligt at påføre cremen, så er jeg stor fan af, at behandlingen ikke medfører nogen form for lidelse ligesom den voks, jeg normalt bruger. Jeg synes dog ikke, at cremens duft var specielt god.

horoskoper

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.