rede vådt hår
Skønhed

Stop! Sådan skal du rede vådt hår

Af Marie Søndergaard 22. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ret stor risiko for, at du gør det her helt forkert. Her kan du læse den rigtige måde at rede vådt hår.

Vidste du, at når dit hår er vådt, så er det faktisk virkeligt sårbart? Derfor er det ekstra vigtigt, at du passer rigtigt godt på, når du reder det efter et bad – måske gør du det faktisk helt forkert og skader dit hår!

Læs også: Styr på at rede vådt hår? Læs 9 hårmyter her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Før du vasker håret, skal du forsigtigt køre dine fingre gennem det for at gøre det mindre filtret. Når det så er vådt, er det allerbedst at bruge en børste lavet af stive hår (naturlige eller kunstige), og så skal du starte fra spidserne og arbejde op mod hovedbunden. Hvis du har krøller, er det bedst at rede håret med en bredtandet kam, mens du har lidt balsam i håret. Det fortæller hårstylist Marc Mena til E! News.

Læs også: 20 hårtips, du SKAL kende

Hvis du ikke passer på, når de reder dit våde hår, kan du gøre ret voldsom skade på hårstråene, så hvis du vil have en smuk manke, så skal du altså være forsigtig efter et bad!

Herunder kan du se fede frisurer til kort hår!

10coolfrisurertilkorthår

Miley Cyrus overraskede alle, da hun for nogle år siden klippede sine lange "Hannah Montana"-lokker af til fordel for kort, afbleget hår. Men det korte hår klæder bare Miley så godt, og hun har i den grad bevist, at man sagtens kan være legesyg og kreativ med korte frisurer. Hun har i hvert fald prøvet en del!
Foto: The Mega Agency
Skuespilleren Ruby Rose har en supercool kort frisure, som er lidt længere på toppen, så hun stadig kan lave flettedetaljer i håret.
Foto: @robyrose
Da Emma blev færdig med at indspille "Harry Potter"-filmene, klippede hun sig med det samme korthåret, og hendes nye look fik hende til at se meget sofistikeret ud og var i den grad med til at give hende hendes rolle som stilikon i modeverdenen.
Foto: The Mega Agency
Kristen Stewarts korte hår ser lige så godt ud, når det er stylet til den røde løber, som det gør på en helt almindelig hverdag, hvor hun bare har kørt fingrene igennem det.
Foto: @kirstenstewartofficial
Kort hår med krøller kan virkelig også noget. Prøv bare at se, hvor flot det klæder Viola Davis.
Foto: @violadavis
Zendaya har en modig stil, og selvfølgelig har hun også kastet sig ud at prøve kort hår. Hendes korte afblegede lokker fremhæver virkelig hendes smukke træk.
Foto: The Mega Agency
Demis korte hår har fået et ekstra cool touch med en pink farve - et look, der er perfekt til fest!
Foto: @ddlovato
Kort hår med en skarp sideskildning er bare virkelig chikt - se bare Zoë!
Foto: @zoeisabellakravitz
Taylor Swifts page, der går lige til kæben, er med til at gøre hendes søde og sofistikerede look lidt mere råt.
Foto: The Mega Agency
Rock den korte page, som Rihanna så fint gør her.
Foto: @badgal_rihanna

Læs mere om