Skønhed

Stjernernes søde efterårsfrisurer

Af Luise Gregersen 15. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken frisure skal du gå efter i efteråret 2014? Stjæl stjernernes søde frisureidéer her!

Mangler du en sød og fin efterårsfrisure, der kan lyse dit ansigt op på grå og kolde dage? Stjernernes looks fra den røde løber og catwalken er det perfekte sted at finde inspiration til din hårstil!

Læs også: Nyt glattejern farver dit hår

Uanset om du er til afslappede knolde, fine fletninger eller vilde opsætninger, så er der en efterårsfrisure til dig i galleriet.


Stjernernessødeefterårsfrisurer

Den afslappede knold øverst på hovedet er stadig vildt hot. Hvis du er lidt frisk, kan du give trenden et twist ved, ligesom Rita Ora, at lave tre små knolde i stedet for én stor.
Lige nu er vilde hestehaler med masser af volume et must! Få Lucys cool hestehale ved at toupere hele molevitten, før du sætter det. Hiv lidt op nederst i hestehalen, så det øverste af dit hår løfter sig en smule.
Det skrabede og våde look er vildt hot lige nu. Få Iggys look ved at redde håret tilbage med masser af shinespray. Perfekt frisure til efter idrætstimen, hvor dit hår stadig er lidt vådt.
En af de allerstørste hårtrends til efteråret er accessories! Gør som søde Chloë og frisk din fine frisure op med et glitrende spænde.
Takket være normcore-tendensen, der handler om at se så normal og enkel ud som muligt, er midterskilningen blevet hot igen! Gør som Kendall og Kim og lav en helt skarp midterskilning med masser af shine.
Pandehår er sejt, og hvis du, som Suki Waterhouse, laver en dyb sideskilning og redder det ud til siden, er det endnu sejere!
Små fletninger, der sidder helt tæt ved hovedbunden, var en af de største tendenser på catwalken til vinterens modeuger. Hvis du ikke er helt frisk på den modige hårtrend, kan du gøre som Bella Thorne og gå efter en lidt blødere version. Lad et par totter hænge løst for at gøre looket endnu mere skødesløst.
Flettede rottehaler er supersøde og vildt nemme at lave! Gør som Alexa og hold looket helt afslappet med enkel makeup og et par løse totter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste