Skønhed

Stjernernes bedste skønhedstips

Af Redaktionen 5. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har samlet stjernernes allerbedste skønhedstips, så du kan bruge løs af de gode tips!

Vil du have en hud ligesom stjernerne? Så tjek stjernernes allerbedste skønhedstips lige her!

Paris Hilton:
- Rose Bud-salve er genial til tørre læber! Husk altid at vaske dit ansigt, inden du går i seng om aftenen - ellers får du grim hud.

Lindsay Lohan:
- Jeg bruger en god, fugtgivende serum til ansigtet og sørger for at drikke nok vand. Jeg passer på min hud i solen og vil hellere bruge selvbruner end at udsætte min hud for solens skadelige stråler.


Jennifer Aniston:
- Jeg renser mit ansigt med en mild ansigtssæbe hver morgen og aften, og så dyrker jeg yoga og løbetræner og drikker masser af vand. Hvis jeg i en periode ikke får drukket så meget vand, så kan jeg se det på min hud, som bliver tør og irriteret. Søvn er også meget vigtigt!

Katie Holmes:
- Jeg elsker ansigtscremer! Min mor sagde altid: "Det er vigtigere at fugte sin hud end at rense den", og det havde hun ret i - med mindre man går med så meget makeup, som jeg bliver nødt til hver dag!Keira Knightley:
- Jeg plejer min hud med økologiske produkter fra Dr. Hauska - og så elsker jeg det, en flot makeup kan gøre ved mit ansigt!

Scarlett Johansson:
- Min mor sagde altid til mig, at jeg skulle rense mit ansigt, inden jeg gik i seng, og det er blevet en god vane for mig.


Sarah Jessica Parker:
- Mit tip er ganske enkelt: Elsk dig selv, som den du er! Og find en god ansigtscreme…
Eva Longoria:
- Jeg får ansigtsbehandlinger hos en kosmetolog, og jeg kan tydeligt se resultater.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste