Skønhed

Stjæl stjernernes pastelfarvede hår

Af Luise Gregersen 17. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om pastelfarvet hår? Det er faktisk slet ikke så svært, som det ser ud! Se her, hvordan du får looket.

Har du også set til med misundelse, når stjernerne har delt billeder af deres smukke, pastelfarvede havfruelokker på twitter og Instagram? Du kan faktisk kopiere looket vildt nemt, og det bedste af det hele er, at farverne sagtens kan vaskes ud igen! Og fik vi nævnt, at farverne ikke indeholder hverken kemikalier, der skader håret?

Læs også:
20 uundværlige hårideer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan bruge både kridt og balsam til at opnå det pastelfarvede look, og begge dele virker, fordi farven smitter af på hårstråene - ikke på grund af kedelige kemikalier. Det svarer lidt til at putte frugtfarve i håret - men det sviner altså helt vildt, så hold dig hellere til de farver, der er beregnet til hår.

Læs også: Stjernernes flotteste hårfarver

Se med i galleriet, hvor vi guider dig til, hvordan du opnår stjernernes pastelfarvede hår.

Sådanfårdupastelfarvethår

Perrie Edwards sarte, lyserøde lokker passer bedst til dig med lyst hår. Du skal bruge en rød balsam, som den her fra Davines til 219 kroner. Du kan købe den her. Vask håret normalt, men lad være med at bruge balsam. Fordel den røde balsam i dine spidser eller i hele håret, alt efter hvor du vil have farven.
Hvis du har mørkt hår, så er Kylie Jenners turkise look helt perfekt! Du skal bare bruge et farvet hårkridt. Du kan blandt andet købe blåt hårkridt fra The Bodyshop til kun 40 kroner! Køb det her. Sno dit hår, og ”mal” farven på med kridtet. Hvis farven ikke vil hænge fast i dit hår, så prøv at fugte kridtet med lidt vand.
Hvis du gerne vil have lidt mere farve end Kylie, så gå efter Vanessa Hudgens blå havfruehår! Få looket med den her smarte farvede conditioner fra Urban Outfitters!
Er du mere på den lyselilla hårtrend som Nicole Richie rocker? Så skal du have fingrene i den her farvecreme fra Revlon til 89 kroner!
Lauren Conrads lyserøde hestehale er helt perfekt til fest, og så er den supernem at efterligne! Du skal bare bruge en pink farve, som den her fra Kevin Murphy til 119 kroner. Den fungerer lidt som en øjenskygge til håret!

Læs mere om

MestLæste